Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

retro - mysle, ze Twoja definicja dominacji jest nieco inna niz moja... ale skoro nie chcesz rad, nie chcesz słuchac, to nie ma sensu tłumaczyc...

pewnie nie ma. teoria teorią, definicje definicjami. liczy się i tak to, co jest w praktyce. Niemniej dzięki.

"akty męskiej desperacji mam opanowane" wiem cos o tym i tez nie przepadam :D a co do "cipy i dominującego" - owszem, jest trzecia opcja :) Wiadomo, że facet w dużej mierze jest, jaki jest, ale też po częsci można go sobie "ulepić" pod siebie, pod związek (jak z plasteliny ;) ). Niestety retro, ty nie lepisz, Ty burzysz (takie mam wrażenie)

Klaudi - dominacja to po prostu bycie facetem w związku... A retro uwaza, ze dominacja to tłamszenie kobiety... a tym tłamszącym blizej jest do cip, bo to mali przestraszeni chłopcy z piaskownicy, ktorzy nie potrafiac poradzic sobie inaczej, walą łopatką przez łeb... problem w tym, ze retro kazdego faceta z wlasnym zdaniem tak odbiera

mi mała temat był o kobietach z małymi piersiami:):) ale jakby co, to ja zawsze chętnie topik o męskich cipach założe:) :)

chodzi właśnie o to, jak się postrzega i rozumie dominację. Nie każdy facet też dominuje w jednakowy sposób. Ogólnie mnie osobiści się wydaje, że "dominacja" jest dla kobiety czymś wręcz pociągającym u faceta, z tym że chodzi o jakis tam konkretny sposób dominowania, bo są i takie, które wręcz odrażają. Retro postrzega dominację w jedym znaczeniu (aspekcie) - nie analizuje, a tym samym nie klształtuje "pewnych rzeczy. Doiminację w facetów też się dozuje - to jest taka śmieszna "kooperacja" :D Przynajmniej z moich doświadczeń tak wynika

a mnie retro do ktorej grupy zaliczasz? ale o jakich grupach mowa?

faktycznie - to nawet napisane oddzielnie wyglada jakos dziwacznie

mi mała ---> na pewno po częsci tak :) To, w jaki sposób facet będzie dominował nad kobietą w dużej mierze zalezy od niej samej. Zatem jesli nad retro faceci dominowali lub prbują dominować w beznadziejny sposób i zawsze to się kończy w ten sam sposób, to znaczy, że sama retro robi coś nie tak. Oczywiście nie zawsze kobieta ma na to wpływ, ale w przypadku retro jest to dośc mocno ugruntowany schemat, niemal norma, dlatego spokojnie mozna zaryzykowac to stwierdzenie

mi malutka ma zepsuty aparacik wiec sie foteczką nie moze zrewanzowiuńkać :P:P:P

Gość żuchwa
b75 to mały ? :P

Klaudka ale ja nie mam nic przeciwko tej " dobrej " dominacji, w sensie męskości mnie drazni coś innego facet zrezygnuje ze wszystkiego dla seksu z wszystkiego widziałam takie upokorzenia facetów, tylko po to by dobrac mi się do majtek, że to działało po prostu odpychająco z silnego mężczyzny robil się pies skamlący o jedno muśnięcie ręką jego penisa... pisałam już: dwaj panowie ejakulowali pod wpływem li tylko dotyku: obydwoje tak samo, pod wpływem pieszczot pleców ( mogę się powtarzać bo już to gdzies pisałam) i nie chodzi mi o to żeby mi teraz gratulować jaki to mam wpływ na facetów. Gówno mam, nie wpływ. a raczej inaczej: mam w dupie taki wpływ. naprawdę trudno mi się o tym pisze. Emocje, sorry. Jest mi teraz nie za dobrze. pozdr.

.ja też z wielu rzeczy dla seksu jestem w stanie zrezygnować a ja z wielu rzeczy nie jestem w stanie:) i tak z tym przekleństwem musze żyć...:):) 🖐️

retro, ale mam rozumiec, że wszyscy faceci, którzy Ci się trafiają próbują dominować w żenujący sposób???? Jakoś trudno mi w to uwierzyć zastanawiam się, na ile obiektywnie i zgodnie z rzeczywistym stanem opisujesz pewne sytuacje w Twojego zycia. Nie to, że Cię posądzam o to, że celowo kłamiesz, ale podejrzewam, że podświadomie źle interpretujesz, odbierasz, widzisz pewne zachowania, bo po prostu nie potrafisz z pewnych względów na nie odpowiednio spojrzeć. I tak tez je przekazujesz dalej w obieg. A jesli tak jest, to cała dyskusja jest błądzeniam po omacku i nigdy nie wyniknie z niej nic konstruktywnego, bez względu na to, z kim będziesz dyskutowała o swoich problemach

zastanawiam się, na ile obiektywnie i zgodnie z rzeczywistym stanem opisujesz pewne sytuacje w Twojego zycia. nie rozumiem że co na przykład?

"facet zrezygnuje ze wszystkiego dla seksu z wszystkiego widziałam takie upokorzenia facetów, tylko po to by dobrac mi się do majtek, że to działało po prostu odpychająco" nie wiem z kim Ty sie spotykalas... ja na wszystkie gierki, zabawy i łózkowe zwodzenie oraz granie niedostepnej, reaguje w 1 sposob - jak nie, to nie... co zazwyczaj konczy sie nastepujaca reakcja kobiet "jak to nie????" tylko, ze wtedy to juz ona musiala sie postarac, bo ja sie o seks nie bede prosil... a jesli kobieta nie wie, gdzie jest granica pomiedzy fajna zabawą polegajaca na przytrzymaniu troche faceta na dystans a zaporowym nie, zeby poakzac swa wyższosc, to jej problem... efekty - doprawdy spektakularne... jedna mnie od skurwysynow nawyzywala rycząc ze zlosci w sluchawke, gdy jej powiedzialem ze teraz, to niech ona bierze taxi i do mnie wpadnie, bo ja do hrabiny nie bede latał jak jej sie humorek odmienia co godzine jednej nocy... oczywiscie przyjechała :D wiem retro co sobie o mnie myslisz

ale ja to napisałam "Nie to, że Cię posądzam o to, że celowo kłamiesz, ale podejrzewam, że podświadomie źle interpretujesz, odbierasz, widzisz pewne zachowania, bo po prostu nie potrafisz z pewnych względów na nie odpowiednio spojrzeć."

Komiczne:) pomyśłałam tylko tyle że faktycznie miałam facetów którzy latali, nie raz, nie dwa:) za każdy ' przylot" była nagroda, nie odsyłałam z kwitkiem:) w kwestii seksu nie mam zmian nastrojów ani nie strzelam fochów pracuję uczciwie i z oddaniem:) to dla mnie sprawa honoru, by nie upokorzyć w taki sposób faceta, bo sama się domyślam, jak to może boleć. więc nic z tych rzeczy.

"ja na wszystkie gierki, zabawy i łózkowe zwodzenie oraz granie niedostepnej, reaguje w 1 sposob - jak nie, to nie..." łoj, nie zabrzmiało to dobrze :D komiczne, czasami kobieta stosuje gierki nie dlatego, żeby odmówić, ale żeby facet ją trochę "poadorował w tej łóżkowej materii ;) Przeciez i tak wiadomo, jak się to skończy - to część zabawy

tak, mi mała ja wiem. więc będę sama. nie widzę innej możliwości. chociaż mi żal. i trochę szkoda. ale masz rację: albo w lewo albo w prawo.

no ale o czym Wy "mówicie" z tym "jak nie, to nie"??? :D : :D czasem "nie, znaczy nie", i wtedy zgodze się, żeby dopuścić (bo po to sie mówi "nie"), ale czasem "nie" znaczy "tak" - no przeciez to jest jeden z rodzajów łóżkowej kokieterii ;)

Klaudi!!! ale dalej napisalem: "a jesli kobieta nie wie, gdzie jest granica pomiedzy fajna zabawą polegajaca na przytrzymaniu troche faceta na dystans a zaporowym nie, zeby poakzac swa wyższosc, to jej problem..." Ja wszystko rozumiem, ale jak to niezle retro ujela, jest pewien moment, w ktorym czuje sie upokorzony... bo wodzony za nos i traktowany jak popychadło... kobieta ma prawo do wszelkich gierek, zabaw, jakiegos tam nakrecania faceta, ale w granicach dobrego zmaku i zdrowego rozsądku... A niektore nie mogą sie powstrzymac w sprawdzeniu ile jeszcze ten gosc zniesie...

no własnie czy to nie jest mimo wszystko szowinistyczne zachowanie za strony Komika? "chce ci zrobić łaskę że ci chcę włożyć. A ty gardzisz..? To się wal!" ciekawe czy komik zadał sobie trud by po prostu zapytać: dlaczego nie?

Gość do mi małej
z lekka głupieńka jesteś i straszna pozerko-lizuska

a, racja komiczny, jest :) - chyba nie przesunęłam strony i myślałam, że koniec wypowiedzi - zatem próbowałam Cię przekonać do tego, co sam wiesz (kurcze, nie jestem zaskoczona :P ) :D