Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruss06

Dziwna Narośl W Okolicy Pachwiny

Polecane posty

Gość sandruss06
DO CZASU GDY MI TAK KULECZKA NIE PEKłA OLEWAłAM TO.. ALE TERAZ GDY COS MI Z TEGO WYSZłO PRZERAZONA JESTEM.. A Z ODCZUWAM ZE TO CO JESZCZE ZOSTALO W SRODKU ROBI SIE CORAZ MNIEJSZE? MOZE BYłA TAM ROPA I CIAGLE MI TA ROPA SIE WYDOSTAJE..

Gość tak szczerze
spokojnie,to malutkie naciecie i malutkie znieczulenie miejscowe...znieczulenie nie trzyma dluzej niz 30-40 minut...ot jak zabieg,znieczulenie,chwila odczekac,otworzyc,wyciac co trzeba i kawalki skory,ktore sa z tym zrosniete,zszyc,obandazowac,w domu sie oszczedzac przynajmniej przez pierwsze 2 dni (choc ja to robilam przed wigilia i jak wrocilam,to bombki na choince wieszalam) i potem ewentulanie przemywac ziolkami,ale to ci lekarz doradzi (i tym takim zoltym,nie pamietam nazwy,ale to dobrze leczy i czysci rany)...i po tygodniu na zdjecie szwow i gotowe:) no,ale wlasnie moze jak to jest otwarte,to po co ciac,jak jest dostep do rany...wiec warto isc do ogolnego zycze powodzenia:D

Gość sandruss06
ZLE TO OKRESIłAM... MIAłO BYC TAK " TO CO ZOSTAłO W śRODKU WYDAJE MI SIE ZE ROBI SIE CORAZ MNIEJSZE, TAK CHOCBY TA ROPA SIE WYDOSTAWAłA NA ZEWNATRZ, ALE TE MIESO CO JEST NA ZEWNATRZ BARDZO MNIE NIEPOKOI, A DODTAM ZE TO COS NA ZEWNATRZ JEST MIEKKIE"

Gość sandruss06
DZIEKUJE :) A MAM JESZCZE PYTANIE.. W KTORYM MIEJSCU TO MIAłAś ? I CZY NIE POWRACAłO CI TO? BO NA INNYCH FORACH CZYTAłAM ZE TO CZESTO POWRACA

Gość tak szczerze
cholera wie co tam sie robi,lepiej niech lekarz oceni...moze to rzeczywiscie zwykla ropa i latwo mozna wyleczyc.. a to zolte juz znalazlam...riwanol,tani jak woda:)

Gość tak szczerze
no mi niestety powraca...mialam jedno pod pacha (usuniete lekami),jedno na zebrach (usuniete przez chirurga),potem raz jeszcze pod pacha,ale jakos samo zniklo....i jedno mam teraz na glowie,pod wlosami,wiec nigdzie z tym nie ide,bo nie dam sie ogolic:P mam ogolnie tendencje do takich zgrubien...ale sa na szczescie niezlosliwe:)

Gość sandruss06
OK DZIEKUJE.. JESTEM BARDZO CIEKAWA CO TO MOZE BYC I JAK TO SIE STAłO ZE MAM TO SWINSTWO.. OHH.. IDE JAK NAJSZYBCIEJ DO LEKARZA..

Gość jeśli miałaś tam włoska
to mogłaś mieć po prostu zapalenie mieszka włosowego to nic groźnego często zdarza się przy nieodpowiedniej depilacj

Gość sandruss06
BARZO MOZLIWE, BO W MOIM WYPADKU GOLE SIE "TAM" CODZIENNIE.. TYLKO ZE TEN WłOSEK BYł CIENKI I BIAłY.. DALEJ GDZIES TAM JEST.. CO MAM Z TYM ZROBIC?

póki co zanim pójdziesz do lekarza kup rivanol namocz w nim gazik i przyłóz do chorego miejsca, zmieniaj sobie często okłady mozeż też kupić maść tribiotic w takich malutkich saszetkach, ta maść zawiera antybiotyk, dostaniesz ją bez recepty.te zabiegi odkażą to miejsce a może i całkiem załatwią sprawę:)🌻 powodzenia

acha a to co piszesz że jakby jakieś mięso wychodzi czy coś w tym stylu to poprostu uszkodzony kawałek skóry ona pękła i widzisz jej wnętrze prawdopodobnie. zrób jak napisałam wcześniej bo to napewno nie zaszkodzi.

Gość sandruss06
OK DZIEKUJE BARDZO :) JUTRO LECE DO APTEKI :)

Gość sandruss06
po jakim czasie mi to zejdzie? wie ktos?

Gość sandruss06
robie sobie juz ta mascia i tym rivanolem

Sandruss, jak tam zaczęło się goić? ja myślę że kilka dni i powinno zejść .Nie myślisz o lekarzu narazie?

Gość ona111111111111111111111111111
to moze byc gronkowiec