Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laikowa24

po odstawieniu tabsow juz 2 tygodnie spoznia mi sie okres pomocy

Polecane posty

Gość laikowa24

kochane załamie sie :( jestem strasznie znerwicowana, w dodatku sesja :(

Gość laikowa24
:(

Gość laikowa24
zzrobilam w zeszlym tygodniu tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki, teraz minie drugi tydzien i w sobote nastepny idzie w ruch :( chyba oszaleje zaraz

wyszedł negatywny jak sądze. Nie przejmuj się. Ja jak odstawiłam tabletki to moje cykle wydłużyły się do 40 dniowych.

Gość laikowa24
no własnie był negatywny ,ale teraz bedzie drugi ,ktory rozwieje wszelkie wątpliwosci, obym dostala ten okres,ale skoro Tobie tez sie wydłuzyl to chyba normalne :)

Gość laikowa24
:(

KOCHANA NIE STRESUJ SIE TO Z TEGO POWODU PRZESUNEŁA CI SIE MIESIĄCZKA POMIMO IZ BRALAS TABLETKI!! to wszystko przez ten stres, ja rok temu mialam mature to przez te nerwy wypadl mi jeden cykl, teraz sesja, ale odrazu wzialam 2opakowania tabletek pod rzad, bo akurat wypadly mi wazne egzaminy, a ja mam straszne bole tuz przed i rozwala mnie, wyluzuj, wszytsko bedzie dobrze! te myslenie i znerwicowanie- dlaczego nie mam jeszcze okresu?! + sesja, powoduje zachwianie sie cyklu

ja akurat, gdy robilam przerwe w nie braniu pigulek, to mialam normalne reguralne, jakbym je brala, po pol roku cos sie zachwialo, ale ponownie teraz biore, u Ciebie to bankowo zdenerwowanie

Gość laikowa24
oby kochana ,bo oszaleje chyba :(

spokojnie, bedzie dobrze, a tak zapytam, dlaczego podejrzewasz ciaże? byl motyw ich kochalas sie bez zabezpieczenia, czy cio?

Gość laikowa24
no własnie kochana okres po tabsach ten w przerwie dostalam pozniej kochalam sie ,ale chlopak (były) był w prezerwatywie i konczyl w niej i poza mną wiec ciaza chyba jest nierealna,ale juz sama nie wiem tak sie boje :(

Ciąża jest nierealna:-) Nie denerwuj się. Stres i zachwianie gospodarki hormonalnej po odstawieniu tabsów są zapewne przyczyną. Jak ja odstawiłam tabsy, to ginekolog powiedziała mi, że cykl się może regulować przez kilka miesięcy, a przez ten czas miesiączki będę mieć nieregularne (i tak było). Tak że głowa do góry, wszystko w normie:-)

Gość laikowa24
kreteczka- dzieki kochana :) :* oby,ale w sobote zrobie drugi test ,jesli wyjdzie tez negatyw to bede spokojniejsza i bede oczekiwac,az okres przyjdzie :)