Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten co nie kuma

naprawde nie kumam

Polecane posty

Gość ten co nie kuma

wczoraj mój kumpel zadzwonił do mnie, podłamany strasznie, poszliśmy na pubu i zanim wywalił z siebie to co go gnębi wypił 5 kolejek pod rząd, i otóż co sie dowiedziałem: Pare dni temu żona mu powiedziała, zeby coś zrobił z brzuchem, bo zaczyna sie już w koszule nie mieścić, miała rację , a miał troche czasu, więc robił brzuszki i szukał jakiejś muzyczki do tego, patrzy żona ma pełno płyt z róznego rodzaju ćwiczeniami, areobik czt takie tam coś, no to myśli sobie zajrze tam jak ćwicza fajne dupki i muzyczka będzie fajna. Włącza a tam zonk, na filmie jego zonę posuwa inny gach, nagrane amatorską kamerą. I w dupke i w cipke i na twarz, no cuda jakich nigdy z żoną nigdy nie robił. Nie pytałem czemu, bo wiedziałem. Ja jestem kawaler i chodze do takiej jednej agencji, która prowadzi mój kumpel, laski jak ta lala, mi to starczy, ale on zonaty, dzieciaty,zawsze mu sie dziwiłem, bo jego zonka tez super laska, sam bym ją przeleciał, tylko, że to żona kumpla, więc niewypada. Dzieci mają fajne, syn i córka, no ogólnie dobrana z nich rodzinka tylko, że on ma taka fobie, ze z żoną tylko seks po bożemu i nic więcej, nawet by żony swojej nie chciał widzieć jak loda mu robi, on mówi, ze to od tego dziwki sa, no i chodziliśmy razem do tej agencji. A tu taki numer, jego żona, piękna zona na filmie rżnie sie jak profesjonalna dziwka, podobno dziewicą była jak brali slub mi mówił i nigdy takiego seksu nie mieli, bo to zona, matka jego dzieci. Ona tez nic nie mówiła mu podobno. Zresztą ja tam nigdy nie widziałem jej zeby sie ubierała jakoś wyzywająco, ale jest sexi to widać, piękny tyłeczek, biuścik super mimo że urodziła i wykarmiła 2 dzieci, miodzio, ale nigdy nie podrywała żadnego z nas, jego kolegów. Też nie mogłem w to uwierzyć jak mi to powiedział. Podobno wyłaczył dvd, schował płyte na miejsce i nie gadał z nią jeszcze o tym i nie wie jak to zrobić. Dzisiaj nie przyszedł do pracy, tylko chleje. Co mu doradzić, nie chce żeby sie stoczył, on nie wie jak z nią o tym rozmawiać, nie chce pozbawiać dzieci matki, ale widze że mu wstyd jak cholera, ze zona taką świętą grała przed nim, a miałą drugie zycie. Dajcie jakies rady, zanim chłop sie załamie całkiem, już dzwonił, zebym przyszeł do niego na wódkę, bo mówi musi sie spić do końca bo nie moze na nią patrzeć, dzieci wysłał do babci, bo boi sie żecoś przez przypadek i im zrobi.

Gość ten co nie kuma
ide z kumplem na wódke będe jutro Napiszcie czy ktos tak miał?

Gość echu echu
nie wiem czy piszesz prawdę czy nie ale... jak kiedyś zobaczyłam film z aparatu a tam mój facet i jego 'znajoma z pracy' moja reakcja była jedna - mój były zbierał ubrania z trawnika pod blokiem

Gość dokładnieee
No bo jak jej odmawiał fajnego seksu przez X lat, to każda kobieta zdradziłaby faceta :P No sorry.... Twój kumpel (lub "twój wymyślony kumpel i jego historia) jest tak żałosny że szok.... :D:D Sam sobie jest winien :P

Gość tak tylko pytam ja
a kobietki jak zwykle niewinne aniołki.. żal 🖐️

ale o co chodzi? on chodził do agencji, ona miała kochanka, więc co jest nie tak? są siebie warci.

Gość klementynka77
oczywiście ,zgadzam się z powyższym.On też ją zdradzał,może ona go podejżewała i zrobiła to samo.

Gość *** w rajtuzach
*podejRZEwała