Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna Z

Ilu mieliscie partnerow seksualnych?

Polecane posty

Gość lklkdjwlkjd
25 lat i 5 partnerów

Gość Ja ok. 30
Tzn więcej niż 32 nie miałam. Wyszalałam się. Teraz jestem z jednym i ostatnim, już do końca.

Gość 2

Gość ja mam_______________*
25 lat a mialam 8 i nie zaluje zadnego razu i zadnego partnera Czasami tylko zaluje ze bardziej nie pouzywalam:P

bylo 3 z czego 2 ponad 15 lat starszych. a mam 18 lat. i zeby bylo smieszniej to tylko z 1 ( tym starszym) bylam. 2 pozostalych to przypadki ktorych w gruncie rzeczy zaluje :/ esh czy ja niepotrfie uczyc sie inaczej niz na wlasnych bledach?! ;/

Gość 23 lata i 0zero

Gość ja sie znam
Nie boicie się mieć partnerów na pęczki? Załóżmy że ktoś miał 10 partnerów, a każdy z nich wcześniej z 10, itd... Ryzyko że ktoś z tych stu lub więcej na coś choruje i o tym nie wie jest ogromne. W ten sposób ludzie zakażają sie HIV, WZW i innym cholerstwem. Ja miałam tylko 2 a i tak się boje.

Gość sex to zdrowie
na cos trzeba umrzec...boj sie dalej wszystkiego..to napewno ciekawe zycie bedziesz miala..

Gość ja sie znam
Mam nieco inna perspektywę, bo na co dzień widzę chorych, zapewniam cię że jak tobie by coś dolegało to nie będziesz myśleć o ciekawym życiu, ale o życiu w ogóle. Nie życzę ci źle, daleka jestem od tego, ale radze myśleć trochę o konsekwencjach tego co się robi.

Gość a ja miałam
ale z takim podejsciem to wylądujesz u psychologa, mozna przechodzic przez ulice i potrącic cię auto, tak samo w sexie, mozna miec jednego parnera i moze cie zarazic, albo i własny mąż, a mozesz miec 10 i byc zdrowa, poza tym można się zabezpieczyc