Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arya

Czy są jakieś imiona które wyjątkowo źle wam się kojarzą?

Polecane posty

Ja nie cierpię imienia Sebastian - nawet nie wiem dlaczego.

Gość niemiłe dla mnie
JUREK, ULKA I MARZENA, to jest wyrachowane i podłe trio.

Gość Eryk- nie lubię

Gość I love moschino
Beata Kaśka Aśka Edyta Robert

Gość Brzechwa
Andżelika - zawodowe kurwiszcze Marta - każda Marta jest ciężka w użyciu Marzena - jest tajemnicza i niedostępna

Monika................................ żal.pl

Gość Rysio...Rysiu
bleee..

Gość nonamme
Moniki i Magdy to zazwyczaj suki...

Gość na pierwszych miejscach
Magda-krętaczka Marta ,Monika-puszczalska Anna-depresyjna Patrycja-tandetna Dawid-wyjątkowo kretynskie imie

Gość Paweł i Dominika

Gość Tomcio Paluszekkkkk
A co myslicie o NAtali??? Bo znam taka jedna i bardzo mi sie podoba, ale sie troche jej krepuje.

Gość moniki to
suki pojebane szmaty

Gość ahojjjjjjjjjjj
Wszystkie JOLUSIE jakie znam sa na maxa popieprzone grrrr Moniki to dziwaczki, a żadnej normalnej Natalii w zyciu nie poznałam

Gość tymmm
Darek

Hania :D jakiś najazd w końcu jest

Gość to moze ja
Moje typy Żeńskie: Marta - zadufane w sobie, myślą, że pozjadały wszystkie rozumy Paulina - tępe dziewczyny, zazwyczaj muszą mieć kogoś nad sobą Milena - wykorzystywaczki Marzena - pryszczate wieśniaczki, które uważają się za Bóg wie kogo Emila - generalnie wszystkie Emilki były fajne, które spotkałam na swej drodze, ale imię jest wyjątkowo paskudne. Emilki te mimo, że fajne to trochę naiwne, zbyt wierzące we wszystko. Kaśka - takie to pospolite, co druga to na ulicy Kaśka. Wszelkiego typu Baśki, Kaśki, Jaśki, Aśki, Olki, Jolki, Elki, Ulki - dla mnie bez wyrazu. Gośka - puste baby, plotkary, takie, dla której szczytem marzeń jest debilny mąż Monika - zazwyczaj osoby o tym imieniu, które spotykałam na swej drodze były po prostu głupie. Przykład nie wiedziały, że Słońce jest gwiazdą :-o Klaudia - jak ktoś oglądał The Chipmunk Adneture to tam właśnie była taka Klaudia. Zimna bestia, dla której liczą się tylko pieniądze. Osobiście mam taką jedną w rodzinie ;/ Dorota - osoby o tym imieniu były może i w miarę normalne, ale samego tego imienia nie lubię. Z męskich to: Dawid - po prostu brzydkie Jacek - miałam kolegę Jacka Placka. Dosłownie taki Jacek Placek. Fajny był, ale każdy się z niego śmiał. Do tego wiecznie czerwony na twarzy ze wstydu. Imię zonk. Mariusz - to imię zawsze mi się kojarzyło z pustostanem intelektualnym, acz nie powiem, że to oczywiście nie jest reguła. Adam - taki wszystko wiedzący, wywyższający się Maciek - gruuuubas, obrzydliwy grubas, zarozumialec. Nienawidzę tego imienia. Piotrek - ło Jezu, bez osobowości. Ogólnie to te imiona są dość popularne, więc jest duże prawdopodobieństwo spotkania zarówno pustej laleczki i intelektualistki. Nie należy generalizować. Ale nie zmienia to faktu, że nigdy nie nazwałabym tak dziecka, jak również sama też nie chciałabym nosić takiego imienia.

Gość znawca **
co do MARZEN to w samo sedno :D

Gość ywana
Jarek.Ale Jarek84 to juz moze byc!

Gość Marta zadufana w sobie
no co niekotrzy to niedlugo wszystkie imiona alfabeycznie wymienia z konretna charekterystyka :P no ale spokojnie troche dystansu do siebie sie ma xD chociaz wszyscy tutaj na marty najezdzaja:P Moj typ to hmm Agnieszka. koniec listy;) pozdrawiam;*

Gość ywana
Do:to moze ja":A jak ty masz na imie do cholery..prawie caly kalednarz przepisalas!

Gość to moze ja
Nieważne jak mam. Ważne, że odpowiedziałam na pytanie, ktore zadala autorka topiku. Jeśli uraziłam to sorry. Nie moja wina, że na takie osoby natrafiałam w życiu.

Co do Hanny - głupie suki, patrzące na wszystkich z góry i włażące wszystkim facetom do łóżka, byle koleś był przystojny Sorry, mam awersję do kobiet o tym imieniu To mnie chyba nie polubisz :D ale do mnie to nie pasuje.

No cóż, a mi się akurat zdarzyło, że każda Marta którą spotykam na swej drodze jest jakaś nie teges :D Nic na to nie poradzimy :classic_cool:

Gość aja mam problem
z imieniem Ewa. Tak ma na imie moja najbliższa przyjaciółka, którą uwielbiam. I ku...a, która rozbiła moje małżeństwo. Źle kojarzą mi się też Agnieszki - pazerne i wyrachowane oraz Gośki - trochę przygłupie. A jedna Marta tez była na liście dupek mojego ex.

Gość malzenstwo torozbil maz nie o
nie ona, mogl trzymac chuja przy sobie :o

Gość ja bym nie chciala
byc z facetem, ktory nie zdradzil tylko dlatego, bo zadna mu nie dala. to facet ma byc wierny, bo to on przysiegal. mogl trzymac na wodzy swojego malego.

Gość himmelweit
Agnieszka Beata Goska a przede wszystkim: Marlenka :o