Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnajestem

marzy mi się jesień

Polecane posty

Gość normalnajestem

Jeszcze się nawet nie zaczęło a ja już mam dość... Nienawidzę lata, wszyscy się cieszą że niby jak nowe baterie, że optymizm itd. A mnie męczy , nie znoszę !!! wy też wolicie jesień od lata?

Ale dlaczego? Jesteś otyła, chora czy co? Kwitną kwiaty, lekkie nosisz ubrania, jak można tego nie lubić?

Gość vsfdvsdfv
Wyobrażaj sobie że jest jesień. W naszym klimacie to nietrudne. A jak nie lubisz gdy ludzie dookoła cieszą się z korzyści jakie daje lato, to idź do pracy. Gwarantuję że jeśli popracujesz np pd 10 do 18, będzie ci wszystko jedno jaka jest pora roku bo i tak to co najlepsze będziesz widzieć tylko przez okno. Od razu też docenisz to co za tym oknem jest.

Gość masz większe żebra nisz cycki
"Kwitną kawiaty" noooo i gile w nosach alergików też kwitną

Gość no i .........
Lato mnie przytłacza od tak! nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć. Wyglądam jak każda normalna dziewczyna, więc nie w tym problem. Męczę się czuję się jak anemik Gdy przychodzi jesień czuję się jak ryba w wodzie

Gość klawisz z kłobudzkiej
współczuję kaszalotom i innym hipopotanicom, że muszą ukrywać się przy pełni Księżyca :)

Gość no i .........
do 3- kwiaty kolory tak napewno ma to jakiś urok, ale nie nastraja mnie tak pozytywnie, jest tylko ładne ... natomiast jesień, jesień ma w sobie tyle czaru magii ........ ahhhh

Gość no i .........
nie wiem, w jesieni wszystko wydaje mi się takie prawdziwe,szczere ...

Gość no i .........normalna jestem
Dla sympatyków tej złotej jak i mrocznej jesieni Zobaczyłam dzisiaj liść. Taki zwykły jesienny liść Znów się piękny robi świat. Znowu budzi się gdzieś miłość Serce komuś daje ktoś Ludziom robi się weselej Znika z twarzy zwykła żłość. Przecież jeszcze tak niedawno Lato się tu panoszyło Było martwo jak w kostnicy Teraz ziemia znów ożyła I ten liść który dzisiaj Zobaczyłam wśród drzew Dał nadzieję- w życiu bracie Też może być jak na ziemii Bo nie zawsze będzie lato Przyjdą w końcu lepsze dni. Każdy z nas otrzyma kiedyś To co dzisiaj mu się śni Więc nie przejmuj się człowieku Tym że smutny dzisiaj świat Przyjdzie dzień kiedy zobaczysz Tchnienie września- jesienny liść