Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olus678

Farby do włosów - pomóżcie mi !

Polecane posty

Gość olus678

Otóż od paru lat nie mogę sobie znalezc dobrej farby do włosów. Naturalnie mam kolor brązowy,a oczekuję efektu ciemnego brązu,podchodzącego pod czarne włosy. Najlepiej wlasciwie czarne z brązowym połyskiem ;) probuję z nowymi farbami,jednak po ok. tygodniu zmywają się i ukazuje się mój naturalny kolor.. Dotychczas porobwalam z Lorealem i Palette(ktorej juz nigdy nie uzje) Czy znacie jakies dobre farby w kolorze ciemnego brązu ewentualnie ciemnej czekolady??

of course, cream excellence kolor brąz bodajże nr. 4 ale nie pamietam, na pewno brąz. Na moich własach wychodzi ciemny brąz na słońcu z refleksami czekolady. I wychodzi ciemniejszy niż jest na opakowaniu. Kiedyś użyłam palette ciemny brąz i wyszedł mi czarny z granatowym połyskiem! Ale ta jest fajna

też bym chciałą taki kolor ale jak robie ciemny brąz to zawsze jest prawie czarny, matowy i beznadzieja. Uzywałam juz Garnier 100% color, L\'oreal Casting, Belle color, mnóstwo róznych i też mam niestety problem z uzyskaniem takiego koloru....Chyba farbami fryzjerskimi tylko w salonie można otrzymać taki kolor- może na Allegro sątakie do zakupienia??? Musze sie rozejrzeć....

Gość olus678
up

Gość olus678
up