Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dająca z głowa

czy wy też spotałyście takie kobiety

Polecane posty

Gość dająca z głowa

które zostaly same z dziećmi a teraz narzekają, że wredny chłop narobił dzieci i je zostawił. Mam sąsiadkę z 3 dzieci, 1 dziecko z zonatym facetem (ona wiedziała, ze żonaty, ale brocha ją tak swędziała, że nie patrzyła na jego zonę i ich dzieci), 2 następnych ma z innym i teraz jest sama. Ciągle słysze teraz takie narzkanie jaka to ona biedna. Dla mnie takie kobiety to sa glupie, które myślą tylko dolną częścią ciała. Bo jak kobiecie może mężczyzna narobić dzieci bez jej pozwolenia. jak się daje to się mysli, a jak się nie myśli to się później nie jeczy. W łózku tez trzeba myśleć. Teraz nie sredniowiecze.

Gość mellla
te ż mnie wkurza takie mówienie przez kobiety, że "chlop" narobił im dzieci. Najlepiej mój znajomy odpowiedzial jednej takiej mamuśce z 6 dzieci, "a co, mąż narobił ci te dzieci w grzadce i przyniósł do domu"., bo biedna tak narzekała na niego, jaki to on niedobry i nie ma pieniędzy. Przecież to normalne, że każde kolejne dzieckoto obowiązek i wydatek finansowy. Ja też mam wrażenie, ze co niektóre kobiety w naszym kraju to przypominają swoim rozwojem kobiety z krajów trzeciego świata. Biedne wiedzą, że mają "cipkę", ze trzeba dac je "chlopu" kiedy chce bez słowa. Często się z takim powiedzeniem spotykam, może przez to, że mieszkam faktycznie w "niedouczonej części naszego kraju" tj.. biednej ścianie wschodniej.

Gość to samo tyczy się
tych co lezą do łóżka, a później zdziwione, że w ciąży! I wówczas panika! Pół biedy jak rodzi i wychowuje - przynajmniej "wypija piwo którego sobie nawarzyła", najbardziej podnoszą mi ciśnienie te które usuwają ciążę. Że już nie wspomnę o tych, które rodzą i zabijają..........

poobgadywały inne baby?? lepiej?? tak trzymac :O