Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jaaaaaaaaaa1

dran zawsze bedzie draniem

Polecane posty

Gość Martaa **
A myślisz że ja jak płacze to działa coś na niego??? Jeszcze potrafi mnie zostawić i se iść mnie ma w dupie a ja Bravo nie potrafię tego skończyć!! a mogłam już wcześniej jak tylko słyszałam tyle przykrych słów od niego ale nie bo ja zawsze dla niego wszystko robię a on dla mnie nic :( więc radze ci nie pakować sie w takie coś bo później jest jeszcze gorzej pomiędzy wami i mimo tego jest jeszcze trudniej od niego odejść

Gość tylko jaaaaaaaaaaa1
nigdy tego nie zapomne, powiedziec na swoja dziewczyne szmata!!!!!!!! nigdy do konca zycia tego nie wybacze!!!!!

Gość Martaa **
I tak trzymaj 🌼 ;)

Gość tylko jaaaaaaaaaaa1
napiszcie jakies opinie chociaz najgorszee plis

jesteś chyba głupia że zostaniesz z nim bo ma samochod ??? weź się ogarnij , powiedział na ciebie szmata , za chwile cię pobije aż w szpitalu wylądujesz... ZOSTAW GO ZANIM BĘDZIE ZA PÓŹNO !

Gość tylko jaaaaaaaaaaa1
czy jak ludzie chca byc szczesliwi, czlowiek sie stara poswieca zeby bylo dobrze, zeby byl szczesliwy - facet musi byc taki glupi i wszystko pieprrzyc, co mu to da ze przyniesie mi bol, dlaczego to jest takie glupie, tyle facetow jes glupich tyle kobiet tu pisze ze tez je tak traktuja, co im to sprawia radosc? szczesliwi sa przez to ? ehhhhhhhhhhh

nie to wy jestescie szczesliwe bo lubicie byc taka matka teresa ktora zmienia na lepsze ale to jest najczesciej niemozliwe, mimo ze ciagle glupio w to wierzycie....

Gość tttttt
a mojego chlopaka tak boli to ze nie byl moim pierwszym ze kiedys sie pytal czemu to z tamtym zrobilam i powiedzial ze poprostu popuscilam tamtemu szpary :( ale co ja na to poradze ze czesniej go nie znalam a nie myslalam ze tamten chlopak mnie zostawi bo bylo dosc powaznie. jego bardzo kocham ale boli mnie kiedy on niepotrafi zrozumiec ze przeszlosci nie zmnienie i mowi takie rzeczy:(