Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdgaedgaerh

obmacywanie

Polecane posty

Gość asdgaedgaerh

co sądzicie o facecie, który wykorzystując fakt, że dziewczyna się upiła i śpi ją obmacuje? dodam, że sam był też wcięty i spali w jednym łóżku

Gość crejzilup
a niech sobie pomaca,przeciez jej nie gwalci, czego oczy nie widza...przeciez jej nie ubedzie!-super patent-i wilk syty i owca cala:classic_cool: ps moze to jedyny sposob,aby zlapac za cycka

crejzilup - teoretycznie jak ją zgwałci to też jej \"nie ubędzie\" :O jak dla mnie dupek

Gość ja myślę że tak postępują
debile:O To dla mnie uwłaczające. Jeszcze żeby dziewczyna była pijana, ale jakoś reagowała, tzn. żeby skorzystał tak troche z tego, że i ona ma ochotę się pomacać- ok. Jeżeli ona ma ochotę, on też, nawet jeżeli to wpływ alkoholu, a dzieci nie robią- pomacać się można. Ale jak ktoś śpi?????:O

Gość No tak..
Nekrofil ;)

Gość moj mnie tak obmacywal
jak spalam... az sie obudzilam. No zgwalcil mnie brutal :P nie bylam pijana - mam mocny sen :classic_cool:

Gość asdgaedgaerh
ona udawała, że śpi żeby zobaczyć, jak daleko się posunie. W sumie to nie wiedziała, jak zareagować bo to był jej kolega :/ wiem, pewnie powinna dać mu w morde

Gość głupie pytanie to głupia odpow
głupia odpowiedz czekasz aż ktoś napisze że to wartosciowy i wrażliwy facet z zasadami ?! buhaha to zwykły prymitywny, napalony palant był jak bardzo trzeba byc durnym by obmacywac kogoś kto śpi lub jest pijany ?