Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ico

slub w plenerze

Polecane posty

Gość ico

poradzcie prosze jak przyozdobic miejsce na slub cywilny ktory bedzie na zielonej trawce

ale chcesz miec stoly,markize,koce czy jak?bo tak trudno cos wykreowac jak nie wiemy co bys chciala

Gość ico
no wlasnie, moglam cos wiecej napisac... wesele jest w sali a sam slub w plenerze, mamy tylko cywilny i wlasnie nie wiem, jak to zaaranzowac zeby bylo ladnie, uroczyscie ale nie tandetnie. Goscie na pewno beda stali, ale niue wiem czy my i urzednik tez, czy moze jakies krzesla? Nie wiem czy jakis stolik do podpisania, jakas pergola? Szukam w necie ale jakos kiepsko z moimi poszukiwaniami

potrzebny ci bedzie stol,bo na kolanie papierow nie podpiszesz,krzesla gosciom tez by sie przydaly.biala pergola mi sie podoba,do tego stolik z bialym obrusem i kremowymi rozami..nie zapomnij o czerwonym dywanie;-)

o o ,wlasnie,bedzie slicznie,biale kwiaty mi by pasowaly

albo pergola moze byc w kolorze drewna,ozdobiona bialymi lub kremowymi kwiatami

Gość marzy mi się biały koń
jak Ty to zrobiłaś, że Ci się udało? mi w Warszawie za chiny nie chcą udzielić takiego ślubu, ale piszę już różnego rodzaju pisma, kościelny też zresztą. Pisałam ostatnio do biskupa, myślę, że argumentów udzieliłam słusznych.

mi tez nie chcieli udzielic slubu w plenerze,lenie i tyle!ale juz mam wszystko inaczej zaplanowane.laski bz:P

obawiam sie,ze takie sluby nie tylko sa w ameryce dejzi..