Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaa29

salon sukien slubnych vogue we wroclawiu

Polecane posty

Gość brunetkaaa29

jakie macie doswiadczenia?

Gość brunetkaaa29
naprawde zadna z was tam nie byla?

Gość brunetkaaa29
znowu podnosze

Byłam:) Obsługa miła, moja upatrzona suknia była w rozmiarze o wiele za dużym, sprzedawczyni się zaofiarowała ją poupinać, pomóc ubrać itd tak żebym wyglądała jak człowiek. Było tam kilka dziewczyn, wszystkie ubrane w krótkie porcięta i klapki, nikt ich nie obrzucił spojrzeniem \"z góry na dół\"-czyli czy jest kasiasta :) Jak póżniej przedstawia się sprawa szycia/sprowadzania to nie wiem- szyję mój model (z pewnymi modyfikacjami) u krawcowej, chciałam tylko sprawdzić, czy krój jest odpowiedni

Zmieniam górę, bo miałam suknię na studniówkę z ramięczkami schodzącymi się na karku i mimowolnie się garbiłam, niestety. A ślubna jest dużo cięższa.... Będą szerokie ramiączka, drapowane na biuście, dekold w kształcie V. Obie suknie ładne, mam sentyment do papilio ;) ale myślę, że dopiero po przymierzeniu bedziesz wiedziała, która lepsza. W tej madonnowej nie podobaja mi się guziczki na górze i kokardka. A papilio może byc nieco zbyt wąska.

Obie są oryginalne i maja świetnie zabudowana górę (te "gołe" mi się już przejadły)

wlasnie,juz nie moge patrzec na te gorsety.a na co za waska ta papilio?aaa,jeszcze jedno mam pytanie,na pewno sie orientujesz,w jakich cenach sa suknie papilio?

Ceny niestety nie należą do najniższych- 2500-3000. Takie przecenione i krótkie to od 1500 :( Ale tylko rzuciłam okiem na metki. Twoja była chyba na wystawie, nie wiem, nie jest rozłożysta i może być problem, ale nie musi :) wszystko okaże się przy przymierzaniu- jeśli da się w niej wejsć bez zadzierania w góre na wyższy schodek to ok. Suknie papilio bardzo zyskują kiedy się je zobaczy na żywo :) Ta jest bardzo lekka i delikatna, zastanawiałam się nad taka górą, ale jestem niewysoka i powinnam mieć odcinaną pod biustem.

ja tez jestem 'krotka' 153cm,ale chce miec pod szyja,nie pod biustem,wiec sie upieram przy tej,przynajmniej dopoki jej nie przymierze;-) masz racje,moze nie byc ta sukienka zbyt wygodna.eh,przymierze,to zobacze:-)

Gość gawi
ruda ty z Wrocławia jesteś?

Poniekąd :) Studiuję tutaj już 4 rok, zżyłam się z tym miastem i raczej w nim lub raczej okolicach zostanę ze względu na pracę. Z rodzinnego domu mam 80 km

Gość gawi
:) ja to rodowita wrocławianka dzisiaj miałam pierwszą przymiarkę, martwię się troche bo ślub za miesiąc a suknia jest w zarysie dopiero

Miesiąc to faktycznie niedużo czasu, ale zależy jak bardzo salon/krawcowa zawaleni są robotą. W końcu nie ślęczą non stop 4 miesięce nad jedną tylko szyją kilka naraz. No i przyjęli Twoje zamówienie, musieli się liczyć z tym. Wrocek górą :D :D :D

Gość gawi
krawcowa mówiła, że spokojnie zdąży, za tydzień następna przymiarka, zobaczymy :)

Kiedyś znalazłam strone krawcowej i pod zakładką "Jak przebiega współpraca" czy coś w tym stylu pisało o 4-5 spotkaniach a to w miesiącu da radę załatwić. Będzie ok :)

czesc dziewczyny:-) kurcze,wlasnie sie dowiedzialam,ze nie ma san patrica we wroclawiu wiec zostaje mi vogue i papilio.do salonu wybieram sie w lipu,jako,ze w tym czasie przylatuje do polski,tak wiec mam jeszcze troszke czasu. rzeczywiscie,troszke drogie te suknie maja,ale mam zamiar wypozyczyc suknie,nie za bardzo mi sie oplaca kupowac.

Gość a wypożyczenie
takie sukni ile kosztuje?

Jasne, że takie wypożyczanie jest bardziej opłacalne (wiadomo, że kiecka tylko raz ubrana) ale nie każdy salon ma możliwość wypożyczenia.