Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyobrazniaXXX

JAK SOBIE WYOBRAZACIE STALYCH UCZESTNIKOW UCZUCIOWEGO

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
do tego bardzo kobieca = przy kosci? ;):):):) tak pisales komiczne, ze kobieca rowna sie przy kosci. dementi ike - wlasnie widze. jestes cieplym czlowiekiem ale nie jestes cieplym typem urody. wlasnie balada cera jest atutem. chyba zima z wiosna. i tak wygladasz ladnie ale to nie jest dla ciebie optimum. smieszne jest to, ze ten oliwkowy sweterek akurat przypadkowo pasuje. przypadkowo bo moim zdaniem chcialas sie wpisac w tonacje jesienna. pieknie bys wygladala w marchewkowym rudym lub brazie dosc ciemnym pastelowym. przepraszam ze sie wtracam ale moj nick zobowiazuje

zmanierowana :D kobieca w znaczeniu ogolnym a nie kafeteryjnym

a ja sobie wole komicznego nie wyobrażac:P nieślubny wraca dopiero pojutrze:P

Gość Psedłonim
E tam, Doprawdy, wal prosto z mostu. Ja nie jestem rumieniąca się gimnazjalistką więc zniosę każde cięgi. No więc?

"Komiczne, no właśnie, a nawet powinnam co Ty na to?" a ja na to, jak na lato :P Tzn - na drugi raz wiąż sie z facetami, kotrych wygląd znasz ;)

Gość Psedłonim
Samica? Ty lepiej prześlij mi swoją dobrą fotografię w stroju bikini, ponieważ lepiej Cię będzie po prostu sobie obejrzeć niż dać się zwodzić wyobraźni.

krytykntka- ja głównie noszę brązy, oliwki i zielenie- jaskarwe zielenie- bo porostu kocham ten kolor :P a urodziłam się śniada wiięc jednak bedę obstawać przy swoim- zresztą żaden inny kolor wlosów absolutnie mi nie pasuje- każdy ciemniejszy przez nadmierną chudość każdy jaśniejszy byłby za mdły- wiem bo wszystkie przerabiałam ;)

:D mam w tym jeździć ??:D widzisz wszystko by się zgadzało gdyby nie to, że w tak ciemnym kolorze wyglądałabym jak śmierć na własnym pogrzebie

ike. ciezkie ciecie wlosow. juz sie nie wtracam. i tak ladnie wygladasz. ale ja widze jak byloby idealnie. :):):)

komiczne akurat nie nogi są moim atutem,ale nie narzekam na nie Psełdo w bikini nie mam foty Piąte nie przezywaj tak,jesteś przystojny,ale masz wade mieszkasz za daleko:O

mi to nie przeszkadza- nie jestem osoba która z uporem maniaka obstaje przy swoim;) co do włosów- mi pasuja zupełnie inne;) aleee takie poprostu lubię

w tym koleże wcale nie byłoby jej dobrze

wygląd ma drugorzędne znaczenie? to na co ja Cie niby poderwałem? :P nic innego nie mam :P

za czasów kawalerskich, poznając przez internet różnych ludzi, przekonałam się, że nie ma co dawać wyobraźni zbyt szerokiego pola...od tego czasu nie mysle o wyglądzie osoby z która koresponduje dopuki nie zobaczę zdjęcia

ike -wygladalabys super. moglabys miec nawet jeszcze ciemniejszy. tu chodzi o odcien. mi sie wydaje ze ty masz jakis stereotyp wizualny jesli chodzi o to, w jaki sposob widzisz siebie. jak obiecalam-juz sie nie wtracam. :) od teraz :):):)

Gość Psedłonim
Może być bez bikini, Doprawdy.

to na co ja Cie niby poderwałem? nic innego nie mam :):):):):) to zupelnie tak jak ja

"komiczne akurat nie nogi są moim atutem,ale nie narzekam na nie" a co jest? tzn jesli chodzi o wygląd, bo z charakteru to ja wiem co :) I mialas mi dać fotke :P

wiesz boję się ciemnych kolorów- zwłaszcza teraz przy małym dziecku- po mnie widac każdą nieprzespaną noc i każdy nerw-i nic nie da nawet makijaż -dlatego wystrzegam się ciemnych jak ognia piekielnego pozatym ciemne wysmuklają- a mnie wysmuklić znaczy zabić

"Ależ Komiczne, to ja Cię poderwałam. zawsze lubiłam brać sobie sama to, na co mam ochotę" zmieniam pytanie - czemu zatem mnie poderwałaś? :D