Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyobrazniaXXX

JAK SOBIE WYOBRAZACIE STALYCH UCZESTNIKOW UCZUCIOWEGO

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
a mnie wysmuklić znaczy zabić :):):) widze ze swoje glowne atuty postrzegasz jako defekty ike- ciezkie masz zycie sama ze soba :)

;) poprostu wiem gdzie kończy się szczupłość a zczyna chorobliwa chudość ;)

a dlaczego mnie nie wyslesz foty? czuje sie dyskryminowany boisz sie krytyki? widzialas, zebym zjechał kogos, kto mi fotke wysłał?

Komiczne, wydajesz mi się inteligentny i dużo z Tobą rozmawiałam na różnych topikach, tylko wtedy miałam czerwone przypadkowe niki, jakie mi w danym momencie przyszły do głowy, ten mam od niedawna i już się go trzymam. Więc widzisz, dla mnie u mężczyzny najważniejsza jest inteligencja. Wygląd, załóżmy jest dopiero na trzeciej pozycji. :)

ike- zlituj sie !!!! Krytykantko, to może mnie byś stworzyła nowy image? bo widzę, że masz do tego nosa jak ktos wkleja fotki to zawsze radze. czy ktos zamierza z tego zrobic uzytek czy nie. ale ja mam czyste sumienie

złośliwa- duży masz ten atut? :):):):)

a za co te zlituj się ??????????? :D

...no chyba, że przestanę być Twoją kobietą, wtedy i nick będzie musiał ulec zmianie. zmien nick na "byla kobieta komicznego". wtedy w powszechnym mniemaniu bedziesz w grupie rownej ludzosci luksemburga

na dodatek będzie mogła dołączy do krucjaty retro;)

ike wydaje mi sie, ze masz zbyt krytyczny stosunek do samej siebie. wyglada tak, ze inni maja z toba raj a ty sama dla siebie jestes wredna. :p kobieto komiczne(go) wydaje mi sie , ze tak odmienialoby sie gdyby mial on nick "komiczny" rozumiem, ze nie chcesz wklejac fotki. ale z tego samego powodu ja nie ingeruje w te rzeczywistosc tak daleko, zeby przesylac/odbierac maile.

Jak ktoś lubi szczupłe(bardzo) to słysze ale masz tyłek:O Ale zazwyczaj słysze ale duuuupa:O Tyłek jest fajnego kształtu,ot taki ok Komiczne Ty wszystkim mówisz ze są kobiece i ładne,wiec cokolwiek napiszesz na mój temat to Ci nie uwierze:P

nie za bardzo wiem kto to jest ta (?) retro chyba cos przegapilam

ja bardzo lubię swoją chudość drobnośc i małość nawet nie noszę obcasów;) natomiast nie lubię przesady

a czemu akurat taki nick Ci do głowy przyszedł? :) co do Luksemburga? Nie wiedziałem, że to takie ludne panstwo - zawsze miałem wrazenie, że jest małe :P:P

"Komiczne Ty wszystkim mówisz ze są kobiece i ładne,wiec cokolwiek napiszesz na mój temat to Ci nie uwierze" mylisz sie... mowie tym o ktorych tak mysle... pozostalym nie mowie nic, lub pisze na priva... i w tej drugiej grupie jest zdecydowana wiekszosc

ja bym sie raczej zastanowila dlaczego komiczne wszyscy odmieniaja jako komicznego. choc to niepoprawnie zawsze jakos wskakuje im to ego. nomen omen?

umieściłem sobie link n-k kafeteria w ulubionych i właśnie przed chwilą wróciłem z niego. Bardzo fajna rozrywka przypominać sobie wypowiedzi niektórych osób i przypasowywać do zdjęć. Jednego napewno rozszyfrowałem miłośnika motorów jak ja , zreszto każdy głupi by rozszyfrował, bo jest na zdjęciu z ekstra motorem

Krytykantko, wiem, że powinno być w moim niku "Komiczne", ale takie brzmienie mi się nie podobało, więc troszkę sobie nagięłam, żeby mieć ładny nik. :D Komiczne, bo w danym momencie zachciało mi się być Twoją kobietą. A że było dużo chętnych do tego miana, to, żeby podkreślić, że jestem taka "najtwojsza" postanowiłam podkreślić to nikiem.

blondyn a daj inka :D