Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robocopp

Jestem robotnikiem robie na rusztowaniach, gwizdam na laski

Polecane posty

dajcie sobie na luz laski, cale dnie robie na rusztach, nosze tynk i cegłe dziurawke i z Mońkiem, Łysym i Cebulą rychtujemy tynk i gładź na mury i kładziemy cegłe dziurawke w rame żebyście mieli gdzie mieszkać! Zaraz też przybiega inżynierek z biura nadzoru patrzeć czy pion trzyma i fugi nie za obficie dajemy ale on też tylko z góry popatruje czyby jakieś lasce nie zajrzeć w dekolt. Wiec dajcie luz dziewczyny bo tu się ciezko pracuje. Zakładajcie większe dekolty i opalajcie skóre bo takie laski lubimy ja, Moniek, Łysy i Cebula, a on to najbardziej blondyny takie szerokie w duppie i z wielkim cycem i wulgarnym ryjem bo jest prosty chłopak ze wsi choć dusza człowiek.:classic_cool:

Gość
:D

Gość pod zszywacz
prawie jak zbynio :D

A masz dzisiaj wolne czy z laptopem zapylasz na budowie? :p

Gość Ale pisac poprawnie
nie umiesz chlopczyku.Powinienes byl napisac "gwiżdżę" jesli już.Zatynkowało Ci mozg,czy co?

Dziś nie robie bo inwestorek ma przestój w kapuście, zaraz tez przyjechał na budowę w garniaku i coś mowil ze żydy w banku go wyruchały na gwarancjach i ze kasa bedzie po weekendzie a na to majster i kierownik budowy, ze na kreske to on za Gierka mogl robić bo wtedy sie dbalo o człowieka a dziś to wyzysk i żeby spadał na szczaw i roboty nie będzie. Na to ten zaczał błagać zeby choć folie położyć bo co zrobi jak deszcz lunie ale my już w bramie byliśmy i tylko Cebula krzyknął że bez grosiwa to palcem nie kiwnie. No i wsiadł do S-klasy i pojechał jak niepyszny a my poszliśmy na kluski serowe do baru i piwko.

Gość Jak w mordę
ROBOCOP! Ale kontynuuj nieudolna ściemę,ja się świetnie bawie!:-)

hahahhaha ale fajny topik. Ja jestem dziewczyną i nie cierpię iść właśnie chodnikiem i jak z jakiejś budowy pogwizdują bądź wyją tacy napaleńcy,ale tłumaczę sobie to tym, że nudzicie się. A tacy cwani to jesteście tylko w grupie, bo jak sam byś stał, to w życiu byś nie zagwizdał na lalkę. To od jutra dla Was zakładam krótką mini i wywalam cyce na wierzch

Gość Jak w mordę
Robocop,a jak ja bledziutka jestem to co? I cycki mam małe,a chciałabym ,żebys z kolegami wyl za mna .I co teraz?

Na rusztach nikt się nie nudzi bo roboty jest zawsze w opór a jak nie szpachlujesz muru to zawsze coś innego się znajdzie. Toteż Cebula jednym okiem zakłada filunek na trotuar poniżej a drugim pilnuje czy inżynierek nie nadciąga gramoląc się po sztagach jak wielki żuk z których jak nic kiedyś się obśliźnie i zleci cztery piętra w dół. Jak Cebula zobaczy wulgarną lasunię na horyzoncie to zaraz daje znać pohukując jak sowa i wtedy ja, Moniek i Łysy przerywamy robotę i spozieramy w dół żeby ocenić laskę w skali 1 do 10 przy czym nieczęsto się zdarza wyżej niż 8 bo mamy wysokie wymagania.:classic_cool:

:D :O słyszałam takich udających sówki, a jeden to był taki,że nie umiał udawać dźwięku wydawanego przez sowę, wiec się darł \"sówka sówka\"

Robotnik to nie lamus w telewizorach na ryju, żaden z nas nie nosi brylow. :classic_cool:

Gość Jak w mordę
Robocop,czyli co ,szans u Ciebie i Cebuli nie mam?Bo nie jestem lachonem z solarium....

To bywa różnie, możesz mieć szanse u Mońka bo on wybredny nie jest od kiedy dziewczyna go rzuciła dla pakistańca w Londynie. Tyle że zrobił się chłopak zgorzkniały i chodzi smutny a raz nawet z Cebulę widzieliśmy jak zamknął się w tojtoju i czytał jakąś książke :classic_cool:

Gość Niecierpliw aby
Mam lepiej pracuje w kanale tp zagladamy laska pod kecki

u mnie teraz na osiedlu urzeduje taka spora ekipa,najgorzej jak jezdza takimi windami i bezczelnie zapuszczają żurawia przez balkon

Kanalarze to jest niższa kasta bo całe życie spędzają w mroku i oparach kału i moczu, toteż na powierzchnię wychodzą wyłącznie po zmroku i wtedy kręci im się w głowach od tych oparów jakby byli non stop najjebani alkoholem i wódką. Nie rekompensuje tego nawet wgląd w krocza laseczek ponieważ często te krocza bywają spocone brudne i zapuszczone a nawet bywa że zarośnięte.:o

Gość jarzebina na zakrecie.
eeee, tu juz nieladie poleciales, a tak sie fajnie czytalo...... :o

A no to spoko, to pozdro :classic_cool:🖐️ A skąd jesteś bo Cebula spod Nowego Sącza i mówi zawsze że laski w Nowym Sączu mają spore cycki i jak chodzą to kręcą dupcią i w ogóle lubią ten sport :classic_cool:

Haha ! Dobre.Osobiscie to nienawidzę tego bydła z budowy, ale robocopa chyba zaczynam lubic ;D przynajmniej jest smieszny hehe

Gość Niecierpliw aby
Ja tylko z Sacza ,ale Cepula ma racje bo te wszystke Saczowiczki to take cycate i dupokrety. teras lece w kanal bo idzie grupa zakonnic a one bez reform chodza do nastepnego siema

Gość Kaska Baska
no prosze o wilku mowa!!!!!

Gość muuucha
robocopp a marchewke kupiłeś ??!!!!! Dziwie sie że faceci na rusztowaniach nie maja kompleksu wykonywanej pracy .Toż to robole z najnizszej półki takie prawdziwe parobki a panoszą sie jak wielkie głowy....fuujjj

Gość Jak w mordę
"(...)To bywa różnie, możesz mieć szanse u Mońka bo on wybredny nie jest...( ...)" A co mi tam Moniek! Ja myślalam,ze u Ciebie,albo u Cebuli ..EEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHH.....ciezkie jest zycie ,jak sie nie ma solariowej opalenizny i duzych cyckow...:(

Możesz i mieć szanse u Cebuli, bo on teraz żony szuka. Mówi że musi być NICE czyli nietknięta, interesująca, czysta i ewentualnie niezajęta :classic_cool: Cebula umie gadać po angielsku bo przez rok robił w Dablinie przy piachu i żwirze, robił z bałerami z Maroka i nie wydolił bo smród mieli po pokojach, a jak raz kulturalnie zwrócił jednemu uwagę to go pobili mosiężnym czajnikiem. Ale kupił sobie za tę fuchę czerwonego opla calibre z osprzętem Pionera którym jeździmy w czwórkę na budowę ja, Moniek, Łysy no i Cebula za kółkiem jak jakiś basza z zimnym łokietkiem i zegarkiem na zewnątrz że niby taki inetelktualista, choć to chłopak spod Nowego Sącza :classic_cool: