Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat_1

podkład kryjący

Polecane posty

Gość dylemat_1

Witam wszystkie forumowiczki - chciałabym sobie zafundować jakiś dobry podkład kryjący - cera mieszana ze skłonnością do trądziku - może polecicie mi coś dobrego ?

Gość dermacol najlepszy
podkład kryjący,kupisz na allegro za 9 zł

Gość karlitos
mi tez taki by sie przydal,al jeszcze nie trafialm na dobry;/ ewnetualnie matujace ale te moje pryszcze;/

Gość dylemat_1
Ten dermakol to muszę sobie wypróbować - można go kupić w aptece?

dziewczyny...lato nadchodzi..przy dzisiejszej p[ogodzie nie wyobrazam sobie czegos tak ciezkiego na buzi a co dopiero w palacym sloncu...nie wspomne ze nawet dziwnie to wyglada gdy ktos ma latem taka tapete na twarzy.. nie lepiej korektor i cos lzejszego?

Gość a dlaczego nie profilaktyka
Podzielam opinie poprzedniczki, zeby az tak bardzo nie nastawiac sie na kryjacy podklad - balabym sie, ze bedzie wygladal nienaturalne na twarzy. Z mojego doswiadczenia z tradzikiem moge Ci polecic bardzo fajna emulsje matujaca, ktora mi ladnie buzie wyrowkala, pod wzgledem zaskorniakow. Nie jest najtansza, ale przekonalam sie do niej jak stopniowo zmniejszaly mi sie wykwity skorne, a jak uczyscilam z wagrow nos, to minimalnie mi sie z powrotem zanieczyscil. http://www.sanusmarket.pl/lysanel-emulsja-matujaca-pielegnacji-tradzikowej-skory-twarzy-laboratories-p-6235.html Moze i Tobie bedzie pomosna ta emulsja. A z pudrow to uzywam krem avene, koloryzujacy, z filtrem 50+. Nie matuje, ale za to ladnie koloryzuje cere i zabezpiecza przed sloncem.

Gość tylko revlon

Gość dylemat_1
Profilaktyka jest - oczywiście :)), jestem pod opieką dermatologa - stosuję różnego rodzaju dermokosmetyki, ale przydałby mi się jakiś dobry podkład na wyjątkowe okazje!

Gość dylemat_1
podnoszę