Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona pozytywnie

ciaza?

Polecane posty

Witam! mam pytanie.Jak myslicie-na ile %moge byc w ciazy jesli -okres mialam miec trzi dni temu-kochalismy sie do konca bez zabezpieczenia rowniez w dni plodne, czasem odczuwam bole u dolu brzucha piersi mam takie troszke obolale jak przed okresem praktycznie. apetyt mam troszke wiekszy,ale tym sie nie sugeruje jakos bardzo... jedyne co mnie zastanawia to,to ze nie mam okresu...najwiecej mi sie spoznial jeden dzien a tu juz mamy trzy dni... czy ja jestem w ciazy??:)

jeszcze poczekam z testem... chyba byloby mi przykro jakby byl negatywny;-)

no wlasnie robilam tyle ze kolo godz.10 1kreska byla widoczna a druga chyba nie tak jakby miala sie zaczac barwic ale jednak nie...ale tło bylo lekko zarozowione...jesli w weekend nie dostane w pon, powtarzam test... nie wiem sama czy moge byc wciazy??

Gość betix
to napisz nam jak zrobisz test czy jestes czy nie.

na 11% :) na 99% jak wyjda 2 kreski na tescie na 100% jak beda ruchy płodu. pozdrawiam

Gość a w którym tygodniu
pojawić się mogą pierwsze ruchy płodu?

Gość zaskoczona negatywnie
A czy można zajść w ciążę mając stosunek w czasie trwania okresu?

Gość na kawę zaprasza
$$$$$$$ ____$______ $$$$$$$ ____$$$$_______ $$$$ _____$$$$$$$____ $$$ _______$$$$$$$__ $$$ __________$$$$__ $$ ___________$$$__ $ ___________ $$ ___________ $ ___________ $_$$$$$$ _________ $$$$$$$$$$$$$$ __ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __ $$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$ __ $$______$$$$$$$$$$$____$__$$ __ $$____________________$$__$$ ___ $$___________________$$__$$ ___ $$__________________$$__$$ ____ $$________________$$$$$$ _____ $$$____________$$$$ ______ $$$$________$$$$$ _______ $$$$$$$$$$$$$$$ ________ $$$$$$$$$$$$$ $$________ $$$$$$$$$________$$ $$$$$_____________________$$$$ _$$$$$$_______________$$$$$$$ __ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Gdy pada to tylko kawa pomaga ˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°•. ****** ♥ ~ ♥ ~ ♥~ ♥ ****** •°*”˜.•°*”˜.•°* ”˜_˜”*°•.˜”*°•.˜

Gość na kawę zaprasza
$$$$$$$ ____$______ $$$$$$$ ____$$$$_______ $$$$ _____$$$$$$$____ $$$ _______$$$$$$$__ $$$ __________$$$$__ $$ ___________$$$__ $ ___________ $$ ___________ $ ___________ $_$$$$$$ _________ $$$$$$$$$$$$$$ __ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __ $$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$ __ $$______$$$$$$$$$$$____$__$$ __ $$____________________$$__$$ ___ $$___________________$$__$$ ___ $$__________________$$__$$ ____ $$________________$$$$$$ _____ $$$____________$$$$ ______ $$$$________$$$$$ _______ $$$$$$$$$$$$$$$ ________ $$$$$$$$$$$$$ $$________ $$$$$$$$$________$$ $$$$$_____________________$$$$ _$$$$$$_______________$$$$$$$ __ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$