Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicieee

przezroczyste uplawy w ciazy-normalne?

Polecane posty

Gość co myslicieee

mam uczucie mokrych majtek martwia mnie te uplawy czy to jest normalne w ciazy? sa przezroczyste wygladaja jak woda

Gość kejsi
u mnie sa czasem biale czasem zlote a przewaznie przezroczyste to jest bardzo normalne w czasie ciazy

nie normalne moze wody plodowe ci sie sącza do lekarza idz!

uczucie "mokrych majtek" nie jest normalne i trzeba to sprawdzić.

Gość co myslicieee
matko boska !!!!!!!!! ale ja jestem w 7 tygodniu ciazy ....to gra jakas role? boze co robic

nie panikuj. nic nie robic tylko isc do lekarza jesli cos cie martwi to od tego to cholerstwo jest zeby tam isc i zeby wyjasnili... wrr jak ja ich niecierpie.

Gość co myslicieee
wczoraj bylam u gina bo zalapalam grzybice ......ale gdyby bylo cos nie tak zauwarzyl by?

nie wiem czy by zauwazyl chyba lepiej powiedziec ale skoro masz grzybice to moze od tego takie uplawy. zadzwon do gina i zpaytaj powiedz ze sobie zpaomnialąs o tym wczoraj. zobaczysz co ci powie.

Gość co myslicieee
zadzwonie...ja to mam pecha:(

e tam pecha. Mysle ze jak u niego wczoraj bylas i cie badal to powie ci ze to od grzybicy i tyle wyleczysz to minie. ale zadzwon koniecznie.

Ja jestem w 5 tc licząc od ostatniej @ i też mam uczucie \"mokrych gaci\". pytałam mojego lekarza i powiedział, że na początku ciąży może być więcej śluzu, może być bezbarwny, albo białawy, jeżeli jest bezwonny to to nic złego :D

Gość pelnia
dziewczyna ma racje - zdarza sie ze woreczek ma dziureczke malutka i z nich sie jonczy woda kropelka po kropelce co oznacza ze lozysko moze sie odlepiac jest to bardzo niebezpieczne zarowno dla dzieciatka jak i matki, a moga to byc normalne uplawy - lepiej stosowac wkladki hig. i czesto wymieniac, a moze tez byc efekt grzybicy... mam podobny problem tyle ze w 19-20 t.c. i jesli jest mokro w majtkach lub sa poprostu mokre to jeszcze bez obaw tyle ze nalezy sie udac do gina, problem stanowi gdy ma nieprzyjemny zapach... pozdrawiam :)

Gość gość
Ja jestem w 33 tc i ten problem zaczął mi się dwa dni temu, tyle, ze to nie jest uczucie mokrych gaci tylko dosłownie sikania. Gdy zadzwoniłam do przychodni o przyspieszenie wizyty usłyszałam, ze to nietrzymanie moczu, chociaż do moczu to to nie podobne, mam kolejna wizytę za 3 dni wiec nie panikuje ale może któraś z was wie czym się w ogóle charakteryzują takie wody płodowe?