Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiecy Portal

Poszukiwane redaktorki do nowego portalu kobiecego!

Polecane posty

Gość Kobiecy Portal

Witam serdecznie Moje zaproszenie jest skierowane do osób, które interesują się: szeroko pojętym życiem kulturalnym (, koncerty, taniec, literatura, itp.) społecznym (codzienne zdarzenia związane z rodziną, przyjaciółmi) śledzą modę i urodę lubią ekologię, albo kochają swój ogródek lubią plotki i ploteczki i wiedzą kto z kim i dlaczego kuchnia i ogrów nie są im obce A jednocześnie lubią i portafią pisać. Startuje nowy portal dla kobiet, który będzie nieco inny od tych, które można spotkać na dużych portalach, typu wp.pl czy onet.pl. Jego zawartość to nie tylko standardowe informacje urodowe i modowe, ale m.in. dział społeczny, gdzie można poczytać o życiu kobiet na świecie, eko, który pokaże, jak żyć w zgodzie z naturą, i czy rzeczywiście świetlówki są tak ekologiczne, czy kulturalny, który przybliży kulturę w sposób przystępny i inteligentny. Szukamy osób, które chciałaby się włączyć w tworzenie portalu. Nie jest istotny wiek czy doświadczenie. Liczy się pomysłowość oraz umiejętność przekładania myśli na słowa. Po szczegóły proszę pisać na mój adres: kobiecyportal@o2.pl

Gość kobiecy portal
up!

Gość niestety te cechy
wzajemnie sie wykluczaja, przynajmniej w przypadku kobiet. Dając tutaj takie ogłoszenie, przygotuj sie na wersję minimalistyczną :classic_cool:

Gość Kobiecy Portal
Podnoszę ostatni raz:)

Gość *taka ja
witam, powiem szczerze, że zainteresowała mnie Twoja propozycja. może nie jestem omnibusem który w każdej z tych dziedzin jest ekspertem, ale o życiu trochę wiem i wydaje mi się,że to najważniejsze. to doświadczenia i praktyka uczą nas najbardziej.. podaj więcej szczegółówtak on- line, może w ten sposób ktoś jeszcze zwróci na ten temat uwagę... pozdrawiam Kasia

Gość Kobiecy Portal
Wolę korespondować indywidualnie z zainteresowaną osoba, ale skoro zostałam wywołana, to dodam coś więcej:) Ku rozszerzeniu informacji: nie szukam osób, które posiadają wszystkie wymienione cechy, a kobiet, które mają coś do powiedzenia. Szczerze mowiąc, wstyd mi kiedy czytam kobiece tygodniki, które co sezon poruszają takie same tematy - czy co wiosnę musi być nam wypominane, że musimy schudnąć? Oczywiście i dieta jest ważnym elementem naszego życia, ale z pewnością nie jedynym. Chciałabym trafić moim ogłoszeniem do osób, które mają bogatą osobowość, mają zainteresowania, którymi mogą się podzielić. A jeśli również mają poprawne pióro i po prostu lubią pisać, to myślę, że warto do mnie napisać. Moje zaproszenie nie jest stricte ofertą pracy, ani też darmową współpracą, jak w przypadku innych portali, gdzie nagrodą jest najczęściej sama publikacja. Mam nadzieję, że mój post trafi we właściwe ręce. Pozdrowienia

Gość colombinka
no wlasnie, pogadajmy o pieniążkach, bo skoro mamy poswiecic jakis czas na pisanie artykulow, to jakas płaca za prace chyba jest przewidziana?

Gość kamilaaaaaaaaaaaa
Ja sie zglaszam jako chetna! Mysle ze sie nadaje i to bardzo;-) Znam mase plotek, mam nodsa jesli chodzi o stylizacje i mode, kocham przyrode... Prosze dac znac a nie pozalujecie Pzdrwm

Gość kamilaaaaaaaaaaaa
Oto moj e-mail: krogs@tlen.pl Prosze sie odezwac, mam mase ciekawych pomyslow i rowniez dosc tych samych co sezon artykulow. Czas to zmienic;-) 🌻

Gość Kobiecy Portal
Bardzo Wam dziękuję za odzew. Z takimi redaktorkami, o tak różnorodnych zainteresowaniach, warto rozpocząć walkę o nowy portal dla kobiet!

bardzo chętnie się przyłacze:) prosze o blizsze info na temat współpracy: an_chmiel85@o2.pl