Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuubasek

niemowlę 3 miesiąc waga 7,5 kg- tylko pierś

Polecane posty

Gość morelka.
Mój synek urodził się 3,800 teraz skonczył 3 miesiace i waży 6,400. jest tylko na piersi. aha i ma 70cm.

Gość gość
Nie wiem w czym problem. Moj ma 3.5miesiaca,wazy 7200,ma 70 cm,jest szczuplutki i jest na 50 centylu. Urodzil.sie 4kg,karmiony tylko piersia,chemii nie jadam,kurczakow tez. Moglby byc grubszy. Wazna jest waga urodzeniowa i wzrost,bo wiadomo jakby mial 60 cm to by byl pulchniutki.

Gość gość
mój synek ma 8 miesiecy i wazy 10 kg hehe

Gość gość
To nie zaden problem.moje 3corki w wieku niemowlecym byly malymi grubaskami jak zaczely chodzic wszystko minelo.problemem jest otyle dziecki w wieku przedszkolnym.z miich ibserwacji wynika ze w tym przypadku jest w 99proc.tylko gorzej.syn mojej siostry majac pol roku wazyl 10kg...bylysmy zalamane ale nie dac mleka jak zanosi sie z glodu...teraz ma 7lat i jest chudy. Uwazam ze swuatlo ostrzegawcze powinno sie wlaczyc gdy dziecko jest grube odzywiajac sie juz normalnie gdzie mleko jest dodatkiem. Pozdrawiam

Gość gość
Po co te bzdury ze dzieci kp sa mniej narazone na otylosc w przyszlosci-jak sie wpie...to jest sie tlustym...Meza mama karmila 5swiich dz.do o zgrozo 2r.z....Wszyscy z wyjatkiem meza mimo ze maja ok 30-40lat otyli:( Przyjaciolki maz ma 2siostry i brata.Wszyscy maja problemy z waga mimo ze jej tesciowa rosci sobie prawo do nobla bo kp do 4r.z.(nota bene piersi do pepka) . Dajcie juz spokoj z obwinianiem mam ze jestescie grube bo karmione mm. Straszne

Gość amonowa
Witam. Moja córeczka urodziła sie z waga 3450 jeszcze w szpitalu spadła do wagi 3076. Obecnie skończyła 7 miesięcy i jej waga to 7400. Jest na piersi + kaszka + obiadki + deserki wiadomo miedzy czasie jakiś chrupek, biszkopcik :) pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

Gość gość
Spore te wasze dzieci moja karmiona mm wazy 7,5kg w wieku 8mies. Urodzona w terminie tyle ze 2750g.

Gość m_gamgee
Ciekawe jest to że jeszcze żadna kp nie napisała 'Coś małe te Wasze dzieci', mm. A ja tak uważam. Na litość, w końcu które karmienie jest naturalne? Bo momentami mam wątpliwości.

Gość gość
Ja wagę swojego niemowlaka kontroluję systematycznie. Kupiłam dobry sprzęt (wagiwlkp.pl/). I teraz nie muszę się martwić. :)