Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna88

NIEPOSłUSZNY PARTNER!!

Polecane posty

Gość jhkjg
ale jaka dominacja ? MAm nadzieje ze nie jakies pissingi , lizanie odbytu itd bo to obrzydliwe . Sa rozne rodzaje .

Gość jhkjg
a dla was niezryty beret to pissing i strapon ? W koncu kazda domina lubi takie klimaty

Gość haa
JESTEŚCIE NIENORMALNE ! jak by mnie facet uderzył to by dostał w pysk i dowidzenia ,zresztą już był jeden taki który się odważył ,no i go zostawiłam ... POZA TYYM wiadomo że jak kobieta uderzy faceta to on nawet nie poczuje !!! a jak facet uderzy kobietę to może się to różnie skończyć !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do hhha
ty bezmozga troglodytko, wychowalas sie w oborze czy moze wczoraj wyszlas z jaskini? Pozazdroscic twojemu facetowi, kobieta ktora wali go po gebie i wywala go na balkon - absolutna dziecinada:D🖐️

Gość niewierna88
trzeba przypierdolic czasem moj naprzyklad to lubi:D

Czy pozwalacie mu na normlany seks czy jak to jest? A może tylko oralnie i kto komu, że tak się zapytam? :P

Gość Stefanisławiusz
Mhm, on tak sobie żyje w celibacie i w ogóle nie ma seksu, liże im tylko cipki jak sobie zażyczą, mimo że są stare, grube, brzydkie i tłuką go po twarzy. Potem sprząta im mieszkanie, zmywa naczynia, myje łazienkę i woskuje samochód. A na jego miejsce czyha setka facetów w kolejce. Naprawdę! :D

Gość Ciekawskki
Juz widze te tlumy facetów, rozmarzonych, zeby jakas baba im dala po gebie, hehe.. :P

Dziwny temat. Ja jeżeli znajduję się w sytuacji różnicy zdań (niezależnie z kim rozmawiam na dany temat), to jestem skłonny do wypracowywania stanowiska które zadowli mnie i stronę przeciwną na drodze obupólnych ustępstw - czyli do kompromisu. Mam poglądy pacyfistyczne. Jakkolwiek nie pozwoliłbym na to żeby moja potencjalna dziewczyna mnie była. W takiej sytuacji od razu zastosowałbym zasadę wzajemności - uderzy mnie w twarz, sama dostaje po twarzy. Nie podoba się ? To się rozstajemy. Zasada przejrzysta, łatwa do zrozumienia i sprawiedliwa.

Gość Anoll
ciekawe, czy wrocom.

Gość a po dupie można
? Bo ja mojego nigdy w twarz nie uderzyłam ale jak tylko się choć trochę wypnie to nie mogę się powstrzymać żeby nie klepnąć w dupsko. No nie moja wina że ma taką seksi dupcie ;) szczególnie w gatkach a jeszcze lepiej bez ;)

Gość Anoll
A czym go tłuczesz po dupsku? Kablem, pasem, bambusem?

Gość partnerka Centuriona
No no, a potem wstałam i zasadziłam skopa w same coole. Padł umych stop i przepraszal jak niemowle.

Gość partnerka Centuriona
To chyba raczej od przodu, skoro klęczysz przed......

Gość Centurion
Nie napisalem ze klecze przed jej glowa , tylko przed nia , w sensie przed jej cialem ;) Ale masz racje , zdarza sie ze klecze przed jej glowa (od przodu) kiedy robi mi blowjob :)