Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość self heating up

pomocy boje sie/

Polecane posty

Gość self heating up

dostaalm wczoraj okres ale nigdy nie byl tak bolesny poprsotu krecilo m sie az w glowie do tego mam tak obfite krwawienie ze mam tamponu super i w ciagu godziny przeciekaja do tego wyplywaja ze mnie ogromne skrzpy takie okolo 4 -5 cm co mi jest ??ratunkuu

bo najprawdopodobniej to moze btc samoistne poronienie ja tez tak mialam

Rany bodek! Co to jest samoistne poronienie...-o

Gość self heating up
w ciazy to napewno nie boz awwze ammay gumke

Gość self heating up
ble mam okrunr 6 nospa nie pomoglo i dzil ldedwo z domu wyszlam te skrzepy mnie przerzzja sa ogromne grube jak caly tampon ok 5 cm i nie nadazam zmieniac tamponow to jest normalne czuy poronienie??

Gość izzzzzka
jak nigdy tak nei miałaś to idz na pogotowie,bo cos może być nie tak.Ja co miesiąc mam takie okresy.Niekiedy cieżko mi dobiec do toalety,czesto tampony i podpaski nie zdążą wchłonąć krwi i leci...:/

Gość self heating up
wczoraj bylo mi slabo bylam ospala krecilo mi se w bani drzaly rece biala jak sciana a dzis lepiej tylko boli wykluczm ciaze bo od 2 lat gumi uyzwamy

Gość izzzzzka
Wątpie ze poronienie.ale idz na pogotowie,dadzą Ci lek na powstrzymanie krwawienia,krwotoki sa niebezpieczne.A co do skrzepów,ja też miewam zawsze ddddddduuuże.

Gość izzzzzka
a ile masz lat? keidy miałaś ostatni okres?

Gość coz Tobie sie zdazylo raz to
co mi co miesiac ;) Ja zawsze mam potop. Najlepiej jakbym przez 2 dni z domu nie wychodzila w ogole, bo co chwile musze latac do kibla zmieniac :O No i skrzepy tez wyplywaja :D Wiec Ci powiem, ze to normalne ;)

ja tez tak czasem mam...moze to rzeczywiscie poronienie...a gumki sa mniej skuteczne niz tablety wiec roznie to bywa....zawsze jest prawdopodobienstwo...a moze jakies zapalenie nie wiem...tez tak czasem mialam ze rzygac mi sie chcialo musialam lezec caly czas bo mnie napieprzal caly krzyz i pulsowalo do ud..masakra...drugi dzien zawsze lzejszy...jak sie boisz idz do lekarza

Gość coz Tobie sie zdazylo raz to
w takim razie ja mam poronienie co miesiac ;)