Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littleblack90

Czy ktoś jeszcze się nudzi? Może ponudzimy się razem

Polecane posty

Ale nudą wieje... Tak sobie skaczę po forach bez konkretnego celu i nie mam co ze sobą zrobić :D Czy jest ktoś jeszcze , kto w tak ładną pogodę siedzi w domku? Czekam na odzew :D

Jednego już obgryzłam więc trzeba będzie opiłować wszystkie :D Chyba włącze TV bo zaraz "Pierwsza Miłość" się zacznie. Powoli dopada mnie syndrom starej baby. Zaczynam ogladać seriale. W dodatku non stop mam głuche telefony ;P

U mnie jest 20 pare stopni a ja siedze jak ta głupia w domu! Gdyby padało nie czułabym sie tak idiotycznie :D

..o juz przestalo ...ale pochmurno ze szok...w hiszpani jestem i juz caly tydzien taki tzn. 4 dni :o

gackowata, masz dobrze ze przestalo, u mnie leje juz dlugo i nie chce przestac!

Ehhh.. Jak narazie to byłam tylko za granicą swojego miasta :D Może w te wakacje się uda gdzieś dalej wyskoczyć :)

he he za granica swojego miasta dobre :D napewno sie uda jesli bardzo chcesz :D

ja to bym chetnie do PL pojechale po lesie pochodzila ......nad rzecze poszla ah jak tesknie ........o blysnelo..burza idzie

mnie tam caly czas ciagnie w jakies dalekie podroze a nie do pl...i rodzice narzekaja ze ich malo odwiedzam eh.....

Młodziutka jesteś. Powiem Ci, że jak ja miałam 17 lat też wcale nie czułam, że to jakiś super czas, ale generalnie co rok jest gorzej, więc w stosunku do tego, co jest teraz, wtedy było"super":o

No to nieźle mnie pocieszyłaś :D Jeszcze młodziutka, ale czas tak szybko leci a w moim życiu nie dzieje się nic ciekawego ;P Praktycznie ciągle to samo ;P I nie myślcie że ciągle narzekam. Wcale nie :D Poprostu dziś mój dzień jest jeszcze bardziej monotonny niż zwykle. Uwierzcie mi , że szkoła wykańcza nerwowo. Przysięgam ;P

och tez myslalam ze mnie szkola wykanczala....dopuki sie nie ma odpowiedzialnej pracy....wtedy sie zaczynaja stresy ah! ale nie jest tak zle... :D

tak teraz mowisz, a zobaczysz co bedzie pozniej ;) chyba wszystko zalezy od pracy tez....ale im wiecej pieniazkow chcesz miec, tym bardziej odpowiedzialne stanowisko, a co za tym idzie wiecej stresow na glowie!

najpierw szkoła, potem studia, praca, rodzina lub jej brak - zawsze jest coś, co człowieka martwi lub stresuje. Przerąbane to życie jest i tyle:o

Gość u nas pada
desz juz caly tydzien jak to w UK normalaka... nudaaa