Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki zwiazek

moja przyjaciółka i jej facet

Polecane posty

Gość a taki zwiazek

przyjaznię sie z nia juz 10 lat. jakiś czas temu poznala faceta. On do mnie na początku startował, nie chciałam go. zaczął wiec do niej i są razem. sęk w tym, ze on mnie teraz bardzo nie lubi. jest bardzo złosliwy w stosunku do mnie gdy ona nie słyszy. Gada jej na mój temat, ze moze nie powinna sie ze mną spotkac, ze moze mam na nia zły wpływ.. moja przyjaciółka jest zakochana i wierzy mu, odsuwa się ode mnie.. już nie wiem co robic 😭

Gość a taki zwiazek
tyle ze ona nie zawiniła. jest słaba i niesmiała, ulega łatwo sugestiom. on ją zmienia.. martwię się o nią, nie chcę by cierpiała :(

Skoro ona teraz taka zakochana, łatwo ulega jego sugestiom, odsuwa się od Ciebie... to nic jej teraz nie przetłumaczysz. Domyślam się, że każde próby uświadomienia jej, że ten facet nie mówi o Tobie prawdy skończą się tym, że ona całkowicie się od Ciebie odsunie ''bo jakim prawem śmiesz wątpić w to, że jej facet ma dobre zamiary''. :O Najlepiej jak to przeczekasz moim zdaniem.

Gość a taki zwiazek
mam nadzieje, ze nie zrobi jej krzywdy.. no cóz, chyba nic nie moge zrobic, nie chcę przecież zrazić jej do siebie wtracaniem się. jeszcze jak miałysmy lepszy kontakt to mówiła, ze namawia ją do seksu (wcześniej chciała poczekać do slubu) ale on uznał ze muszą to zrobić i koniec. powiedziałam jej, zeby wszystko przemyslała i kierowała się przede wszystkim sobą i tym czego ona chce. potem to już straciłam z nią kontakt zupełnie...

To 'ciekawy' facet. :O ''powiedziałam jej, zeby wszystko przemyslała i kierowała się przede wszystkim sobą i tym czego ona chce.'' No i słusznie. Uprzedziłaś ją i pewnie wie, że może na Ciebie liczyć. Dorosła kobieta zapewne więc chyba wie co robić...