Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaJA

SMUTNO MI CZUJE ZE GO TRACE

Polecane posty

Gość onaJA

jestem z chlopakiem2lata,jest na wspaniale ze soba,on musial sie wyprowadzic do innego miasta 250km ode mnie bo znalazl tam fajna prace,mieszka z kolegami.na poczatku czesto dzwonil,mile smsy,a teraz coraz rzadziej jeden telefon,w dodatku gada ze mna tak obco:( przykro mi bo nie wiem co sie dzieje:(siedze ,rycze on powiedzial,ze ja przesadzam,ale ja widze co jest:(

Gość jaa...
Nie wiem nie chce Cie dolowac bo i tak juz jestes ale jak dla mnie cos jest nie tak.Moze nawet znalazl sobie inna dziewczyne.Porozmawiaj z nim szczerze

niestety nic dobrego z tego nie wyjdzie, ty cierpisz a on cie zbywa słowami \"przesadzasz\". wiem z własnego doświadczenia, że koledzy wywołują w facecie różne bestie. Jeżeli zależy ci na nim to nie licz na cud, jezeli to możliwe jedz do niego, bo jeśli wyjechal to raczej nie ma szans zeby to on wrócil... zastanów sie czy chcesz zaryzykować czekanie na to co będzie (lub nie będzie) czy moze zaryzykujesz i dołączysz do niego...

Gość onaJA
no wlasnie ja chcialam jechac do niego i z nim zamieszkac,ale on powiedzial,ze narazie nie ma takiej mozliwosci bo remontuja dom i dopiero w sierpniu pod koniec bedzie taka mozliwosc:(

Gość onaJA
a jak dzwoni to na chwilke bo zaraz mowi,ze musi isc sporzatac,albo jedzie na zakupy zawsze cos:( jest mi tak smutno,nie ten chlopak co kiedys!!!

Gość Współczująca...
wyobrazam sobie co mozesz teraz czuc moj chłopak tez niedługo jedzie ok 100 km odemnie i tez sie boje ze tak bd :( mam jednak nadzieje bo niektorym sie udaje, ale czasami nie wychodzi :( bo najgorsza jest niepewnosc chyba lepiej by było dla ciebie gdyby Ci powiedział co jest a nie takie robienie w jajko zal mi Ciebie trzymaj sie 🌻