Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerek

nie chce

Polecane posty

Gość komputerek

On w ogole nie chce sie ze mna kochac! mam 19 lat on 22! masakra, przeciez nie jest az tak stary zeby juz nie chciec a tak wlasnie jest!!!

Gość a może tak ...
spędzaj mniej czasu przed kompem

Gość komputerek
Usiadłam dopiero przed chila kiedy to powiedzialam swojemu facetowi zeby sobie juz poszedł. Nic nie robil tylko spał, to powiedzialam mu ze jesli nie ma zamiaru niczego robic (dotykac mnie, calowac itp) to niech sobie idzie. mam go juz dosc.

Gość tttttttttt
kopnij go w zad niestety w dzisiejszych czasach to coraz czesciej że faceci nie maja ochoty na bzykanko poszukaj innego, który lubi seks

Gość komputerek
ciagle mi powtarza ze to ja jakas napolna jestem, ze to przez moj wiek a on juz jest za stary i nie ma tak czesto ochoty..

Gość tttttttttt
nie jestes namolna, jestes normalna, to on jest dziwny. niech poszuka laski którą tez urzadza seks rzadko.

Gość kup mu coś fajnego
:)

Gość malenka88
a moze porostu on ma nie cos w głowe moj chłopak mam 22 lat i moze robic to co 5 min hehe . moze on ma jakis uras psychiczny ;/

Gość tttttttttt
Też bylam kiedys z kim takim :O Doslownie musialam go blagac o seks... i też mi wmawiał że jestem namolna, że jestem nimfomanką i cholera wie kim jeszcze... dodam że mimo iż mieszkalismy razem niecały rok - czyli krotko, seks byl ok. raz na 2 tyg. dla niego to bylo za duzo :D Teraz jestem z kimś kto kocha się ze mną co wieczór :)

Gość malenka88
co za duzo ?? umarła bym przy takiej ilosci hehehe chyba teraz dopiero od zyłas co ?

Gość tttttttttt
Najgorsze jest to, że tamten nawet moim rodzicom kiedys powiedział że jestem niewyżytą nimfomanką. :O Co za obciach. Biedaczek uważał że 2 razy w miesiącu to stanowczo za często. Tak, teraz odżyłam. :) jestem młoda, zdrowa, kocham seks z osobą którą kocham i nie dam sobie juz nigdy wmówić że to nimfomania :) I .... mowcie co chcecie, ale wg mnie prawdziwy facet powinien mieć ochotę codziennie. :)

Gość malenka88
jak nie wiecej niz raz dzienie hehe to przegiolł to swoia mała pałe co oni sobie skojazyli o tobie chamstwo !!!

Gość komputerek
ile ja go juz naprosilam, ile razy go wyzwałam ze nie jeste prawdziwym facetem... matko mam ju ztego dosc, nie wiem jak mam go przekonac do seksu!!

Gość tttttttttt
Tak szczerze to widzę że to ostatnio coraz częstszy problem, słuchając kolezanek, czytając kafe - faceci zbabieli. Teraz to oni mówią "głowa mnie boli", a kobiety chcą seksu.

Gość tttttttttt
Nie przekonasz. Nigdy. Poszukaj innego. Serio Ci radzę.

Gość malenka88
dla czego z nim nie zerwiesz zwiozek bez seksu dorosłej kobiety to nie zwiozek do zabawa w klocki albo dzisaj pasuja do sibie albo nie . zal mi tego faceta , zostaw go wpizdu i sie nie mecz

tttttt masz racje zbabieli ci faceci co prawda moj nie mowi ze go glowa boli ale obral juz sobie idealne powiedzenie " jestem zmeczony " i zawsze tak mowi tylko by spal a ma 28 lat w tym wieku to faceci sa najbardziej aktywni seksualnie .. tylko nie moj:(