Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna23

zdradzilam chlopaka z wlochem poznanym na wakacjach

Polecane posty

Gość martyna23

i wlasciwie nawet tego nie zaluje

Gość fajna paróweczka
No i? :O

Gość martyna23
no i zastanawiam sie czy nie zostawic mego chlopaka.

To już zależy od Ciebie nie od nas. Jak chcesz to go zostaw, jak nie to nie, dziękuje (za uwagę).

Gość a właśnie
Włoch był lepszy w łóżku?

Gość martyna23
byl cudowny i taki namietny:)) W zyciu sie tak super nie czulam.

Gość hjjk
a dlaczego go zdradzilas ? Swedziało cie krocze?

Gość martyna23
Bo mnie uwiodl i tak super o mnie zabiegal. Moj chlopak nigdy sie tak o mnie nie staral. Bylismy razem na wakacjach a on wolal tv w hotelu ogladac niz zwiedzac ze mna Wlochy. No i akurat napatoczyl sie Italiano. Zrobilismy to z pare razy a tamten nawet sie nie domyslil.

Gość hjjk
jak cie swedziało krocze to moglas natrzec jakims octem albo miotłą. To moze byc wytrzymala .

Gość pozniej bedziesz
charowac a on bedzie lezal :) tacy są Wlosi, niestety, beznadziejny naród, uwazają sie za nie wiadomo kogo a są po prostu prostakami :) ale idz do niego, zycze Ci powodzenia :)

Gość martyna23
Moj chlopak (niedlugo juz ex) tez tylko lezal i tv ogladal a ja musialam kolo niego skakac. A jest Polakiem. Z tym Wlochem przynajmniej bede miec super sex. I widac bylo, ze mu na mnie bardzo zalezalo.

Gość pozniej bedziesz
idz do niego tylko pozniej nie placz

Gość pozniej bedziesz
P.S. kiedys apetyt na sex sie konczy :) zostają tylko zgryzoty

Gość martyna23
na mojej dupie, ale zawsze tak bylo. Tylko do lozka sie nadaje :(

Gość na czym polagała
ta wyższość tego Włocha w łóżku nad Twoim chłopakiem? fizycznie lepszy, technicznie, klimatycznie....?

Gość klkl
dlatego nie wolno zostawiac baby samej bo jak sie jej nie wyrucha to potem zaczyna swedziec ja krocze.i kopuluje ze wszystkim co wyglada jak dzida Nawet w akcie depseracji moze sasiadowi wejsc na plot i przeleciec płot sąsiada

Gość martyna23
To byl podszyw. Nie, nie jestem blondynka tylko szatynka. I to nieprawda, ze nasza znajomosc skonczyla sie na posunieciu. Duzo zesmy razem gadali (on gada super po angielsku ), zwiedzali miasto podczas gdy moj chlopak wolal ogladac tv w pokoju, bylismy nawet na plazy. On po prostu zwrocil na mnie uwage i byl naprawde zainteresowany. Teraz mimo powrotu wciaz mamy ze soba kontakt i on chce odwiedzic mnie w Polsce. Do tego czasu musze tylko zerwac z obecnym.

Ech, troche chyba ekhm, dowaliłaś do pieca, ok może i tamten leniuchował, ale żeby odrazu zdradzać, to chyba nie najlepiej, zreszta jak piszą i tak to nie warte, bo teraz to dopiero będziesz miała problem, dlatego, że jeśli chwile pozabiegał nie znaczy, że będzie ciągle, ale co ja tam wiem.

Gość inverno
Wloch wyrucha wszystko co sie rusza, nawet malo atrakcyjne, takze nie masz sie czy, chwalic:D

Gość dssd
A ty swojemu facetowi nadal poswiecasz duzo uwagi? 24/7 ?

\"Zrobilismy to z pare razy a tamten nawet sie nie domyslil.\" italiano niedlugo napisze zrobilismy to z pare razy a ta z polski nawet sie nie domyslila.... przez takie dziwki trace wiare ze istnieja normalne kobiety...

Gość inverno
pankracy, to co Polki wyprawiaja we Wloszech przechodzi ludzkie pojecie:( Wystarczy, ze Wloch powie jakis rzewny teksci i juz rozkladaja nogi, zenada total:O:O

Gość martyna23
Teraz juz nie i o dziwo chyba jemu chyba zaczyna bardziej zalezec ale ja mam go juz powoli dosc. Wczesniej zas to ja robilam wszystko , staralam sie o niego i chyba bylam dla niego za dobra bo bylam na kazde jego wezwanie a on mial mnie gdzies. Myslalam, ze te wakacje polepsza stosunki miedzy nami i wlasnie tam zorientowalam sie, ze nie ma sensu tego ciagnac.

Gość lopezzzz
Ale jestes pusta, jal lodowka rosyjskiego gornika...

Gość martyna23
Sam jestes pusty lopez. To wlasnie przez takich leniwych gostkow co sie za paniska uwazaja dziewczyny wola cudzoziemcow. Sa ladniejsi z urody i wiedza jak traktowac kobiety. Ja bylam przez tego Wlocja jak ksiezniczka traktowana, wszedzie mnie wozil. dopiero przy nim poczulam, ze zyje.

Gość martyna23
I czuje sie usprawiedliwiona wlasnie:)) Nawet jesli ta znajom,osc z Wlochem nie wypali to przynajmniej bede miala super wspomnienia z Wloch. Bo inaczej bym sie zanudzila ogladajac z ex tv.

Gość lopezzzz
Ja pierdolle szkoda sie wypowiadac.. Puscilas sie temu makaroniarzowi jak podarta, bo co bo ma ciemna karnacje ? Powiedz tylko cos nie tak na jego mame to zobaczysz jego nature... Italiano to maminsynki.. A Ty sie dziewczyno ogarnij i wroc do tego ktory naprawde Cie kocha , a nie tylko Twoja duppe.. wsio