Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna23

zdradzilam chlopaka z wlochem poznanym na wakacjach

Polecane posty

Gość lopezzzz
Ile Ty masz lat? 17? Argumentujesz rozstanie z facetem tym, ze jakis wloch Ci dupe wozil? ? Przekonasz sie dziewczynko jacy naprawde sa wlosi... pyknal Cie i tyle.

Gość martyna23
Nie zamierzam mowic zle na mame "mego" italiano bo zreszta jest bardzo mila, mialam okazje ja poznac:)) A co do mojego polskiego juz ex faceta to dopiero teraz wiem, ze on wcale mnie nie kochal. Inaczej by mnie nie ignorowal. gdyby mnie traktowal lepiej na pewno bym go nie zdradzila z F.

Gość lopezzzz
Jak pojedziesz z tym Twoim wlochem do hiszpanii kiedys i tam go zdradzisz z hiszpanem to daj znac, cos poradzimy

Gość hahahahaha888888
hehe, all kafe, prawiczki i mikrokutasiki atakuja :D

Gość lopezzzz
a Ty co prawiczek czy mikrokutas?

Gość alojza
co zazdrosni? przynajmniej dziewczyna sie dobrze bawila. a jak jej facetowi nie chcialo sie podniesc tylka z tapczana to jego problem.

Gość pozniej bedziesz
kobieto ile ty masz lat???? jestes tak naiwna ze az żal, wlosi są romantykami z natury na poczatku, zwlaszcza jak widzą ladną kobiete, ale pozniej pokaze ci co to prawdziwy wloch, mieszkam w kraju gdzie ich jest pelno a to nie Italia, mam saisadow wlochow, masakra po prostu, ale idz moze sie nawet hajtniesz z nim, tylko pozniej nie placz jak ci wpierdzieli :) zycze Ci powodzenia :) aha ktos pisal o matkach wlochow :) teraz jest mila ale pozniej?????? przekonaj sie :)

Gość alojza
A ja mam meza Wlocha od 6 lat i jestem z nim bardzo szczesliwa:)))

Gość pozniej bedziesz
całe zycie przed Tobą alojza

Gość lopezzzz
alojza tez chyba jestes tak trefna jak autorka :D tez zdradzilas chlopaka z jakims czechem grekiem czy islandczykiem? ?

Gość alojza
nikogo nie zdradzilam. moj maz jest moim pierwszym partnerem seksualnym. jestesmy razem 6 lat i jestem bardzo szczesliwa z nim.

Gość lopezzzz
to co sie odzywasz :D

Gość o zesz a ja myslalam
ze takie teksty ostre to tylko o murzynach,ale jak widac o wlochach tez :D i pewnie o hiszpanach, mulatach,chinczykach i innych wystarczy ze sie bzyknelas z kims innym niz PAN POLAK a juz afera hahahah ale zalosni jestescie POLACZKI :D

Gość alojza
Ja tam z mojego meza jestem bardzo zadowolona. Do Polakow nic nie mam, ale to z nim czuje sie najszczesliwsza. I jestesmy juz pare lat ze soba a on jest dla mnie cudownym mezem. W niczym mnie nie ogranicza, nie wiezi, ja normalnie studiuje i pracuje i nawet on gotuje lepiej niz ja:))

Gość pozniej bedziesz
ja nie mam nic do anglikow, dunczykow, norwegow, czechow, i wiekszosci europejczykow, lepszy hiszpan niz wloch :) do nich mam uraz, bo znam ich wielu niestety :) za duzo ich sie tu szweda, a najlepsze są grube wloszki ktore uwazają sie za DAMY :) nigdy nie poszlabym z wlochem, niemcem i ruskiem :) pozdro i dobranoc :)

Gość do pozniej bedziesz
Ty chyba trafilas na pld Wloch. Co ty tu pieprzysz o grubych Wloszkach

Gość pozniej bedziesz
wiem duzo o grubych wloszkach :)

Gość pozniej bedziesz
i nie pieprze tylko pisze a ty nie masz pojecia z kim ja mam do czynienia i nie mieszkam we Włoszech a tu gdzie mieszkam jest ich jakis 30 % polulacji tego kraju, wiem ze mlode fajne 16 nie sa grube

Gość do pozniej bedziesz
Mieszkam w Mediolanie, widzialam pol Wloszech. Wiem co mowie Za ostre slowo przepraszam

Gość babay
ok. zdradzilas swojego chlopaka ale nie pisz ze musiala kolo niego skakac gdy on nic nie robil itd, ze nie zabiegal tak o ciebie jak ten wloch. tan kto zdradza zawsze bedzie mowil zle o swoim partnerze bedzie szukal wad ale poszukaj wad w sobie. dlaczego to zrobilas? teraz nie zalujesz ale zaczniesz zalowac za miesiac czy za pol roku albo za rok.no a wtedy bedziesz sie gryzla ze zdradzilas. zdrada jest zla wiec nie usprawiedliwiej sie tutaj przed nami i nie szukaj rozgrzeszenia. staram sie ciebie zrozumiec ale zdrady nie popieram.