Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrusia20

jutro sex okres okres

Polecane posty

Gość sandrusia20

chce sie jutro kochac a mam okres moge go jakos zatrzymac?

Gość wez jakies 2h wczesniej
Rutinoscorbin. Duuuzo tabletek - tak z 5 ;) Zatrzymasz ;)

nie na raz... po 2 tabletki w odstepach czasu...

Gość olabogaaaa
Rutinoscorbin rozszerza naczynia krwionośne więc okres będzie jeszcze bardziej obfity :O

Rutinoscorbin mi zaweza naczynia krwionosne i hamuje uplyw krwii, jak wezme duzo to zatrzymuje w ogole. Moze mam inna krew :P

Można również użyć ,idąc starym szkockim przykładem, odpowiedniej średnicy czopa wykonanego z drzewa sandałowego przywiezionego z II wyprawy krzyżowej przez sirJohna Longwooda jednego z najbardziej znamienitych rycerzy

Gość skopiowane....
Rutyna uszczelnia naczynia włosowate, zapobiega krwawieniom, wybroczynom i żylakom. Dzięki właściwościom przeciwutleniacza rutyna chroni witaminę C nasilając jej działanie. Rutinoscorbin m.in wzmacnia ścianki naczyń włosowatych i zapobiega krwawieniom...

Gość ja dziekuje robic to
w czasie okresu... :O

Warkoczyk 👄 Mistrzu nie zapominaj o jego pomocniku Lordzie Henry Brightonie, który podczas gdy sirJohn Longwood zdobywał drewno sandałowe, odwracając uwagę niewiernych gwałcił bydło i porywał kobiety :classic_cool:

sir Andrew McDowell z Glasgow szerzej znany jako amator tłustych, capiących skórami, opasłych dziewek od wikingów.Ale niedawnymi czasy mając zaszczyt mnie spotkać opowiedział że zapałał wielkim uczuciem do pewnej Laszki :)

Wyłuszczając mi jej piękne zalety w ilości: sztuk dwie, ciągle nie rozumiał czemu ona ciągle o jakiś fortelach, oleum i małym rycerzu prawi. Pojąłem w lot iż trafił na kolejny żart Onufrego, mojego serdecznego druha, z którym niejedną beczkę przedniego miodu obróciło się w przerwie między obracaniem sikorek. :)