Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam takie pytanie

czy są takie osoby...

Polecane posty

Gość a ja mam takie pytanie

... które zakończyły długoletnie związki (niezbyt udane) a później ułożyły sobie szczęśliwie życie z kimś innym? pytam bo jestem w takiej sutuacji (na karku mam ćwierć wieku :) a jak sobie krążę po forum to doła od tego co czytam (może topiki złe wybieram :)

Gość naczos
no a jak nie . FAcetow nie brakuje .

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Ja mam ćwierć wieku i jestem sama i jakoś żyję :D

Gość Stefan Gitatra
ja mam 25 lat i mialem zwiazek 5 letni z powaznymi planami, jednak po czasie bardziej sie roznilem od niej niz pasowalem, dlatego po wielkich przemysleniach itd. podjalem trudna decyzje o zerwaniu. Bylo bardzo ciezko... Bedac sam uswiadomilem sobie ze zrobilem dobrze, bo chce w zyciu byc szczesliwy! Teraz sie spotykam z osoba (marzeniem jakie tylko moglem pragnac) .. wiec warto podjac decyzje i skonczyc cos.... co niby wydaje sie wspaniale...

Gość Zuźka...
Pewnie że sa takie osoby. Bylam w związku z facetem prawie 4 lata i w pewnym momencie zaczelam sie zastanawiac czy to jest wlasnie TO. Cos mi nie pasowalao zaczelam sie męczyć, coraz czesciej unikalam i odwolywalam z byle powodu spotkania. W koncu podjelam decyzje ze odejde mimo ze byl naprawde super facetem, czulym, opiekunczym, delikatnym ale chyba wlasnie zbyt czulym bo zaglaskal by mnie na smierc. Po 3 miesiacach od rozstania poznalam faceta i zakochalam sie od pierwszego wejrzenia i vice versa. Od tego momentu minęly 3 lata i od prawie roku jestem szczesliwa mężatką na zaboj zakochana w swoim męzu. Takze czasami wartyo zaryzykowac jezeli sie dusi w zwiazku i czuje sie ze cos jest nie tak. Nic na sile.