Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Bezsens kobiecego orgazmu.

Polecane posty

nowe wydanie -> dalsza część głupot pisanych przez pseudopsychologa???:D:D:D:D:D:D Piszesz takie mądrości o mnie,że nawet szkoda gówna żeby się na nie wysrać :P:P:P:P:P:P Mężem jestem doskonałym ,ojcem jestem jeszcze lepszym,a kochankiem jestem wyśmienitym :) :P :classic_cool: a tobie nie muszę niczego udowadniać boś tylko śmieciem tego marnego świata :P

Wiecie co.... Przeczytałem (pobieżnie) ten topik i dziwię się, że są ludzie ktorzy mają tyle czasu i chęci żeby pyeerdolić tak bez sensu. Ale skoro Was to wciąga to podrzucę Wam nowy równie "interesujący" temat : CZY WARTO ROBIĆ KUPĘ???? ::D:D:D :P :classic_cool:

jestem - teraz śmiało możesz opowiadać że weszłaś na komicznego......suwaczkowo poprostu pominiesz to nie kłamstwo;) to tylko zatajenie części prawdy zresztą j tez weszłam na komiczne....:D

Gość ach droga retro
Mały słownik autorstwa Komicznego Komiczne buty-rzecz nie istotna, nogi i tak idą na bok rajstopy-ciągnące sie cholerstwo, którego nie zdejmiesz w mgnieniu oka, lepiej od razu skapitulować pończochy-zmodyfikowana wersja tego powyżej z wilodostępem. Dodatkowo, posiada walory estetyczne biustonosz-sprawdzian zdolności manualnych mężczyzny :-D

ike - zauwaz, jak mnie tu sporo osob "kocha" wez pod uwage co ja dostaje na maila - czasem masakra po prostu... i to, ze jednak pracuje w dosc odpowiedzialnym miejscu... musze dbac o prywatnosc chocby minimalnie

bywalec1 no proszę proszę:) to może od razu z macierzyńskiego przeniesiemy temat" kupa podczas porodu" ??? wiem że w tematyce macierzyńskiej masz zawsze sporo fajnych rzeczy do powiedzenia:) napewno i w tym temacie rozwinął byś skrzydła

bywalec1 jak bardzo zależy Ci na tym, zeby Ci wyjaśnić, jak nam się chce pyeerdoloić bez sensu? nie jest bez sensu to, ze Ci się bedzie chciało czytać nasze wyjaśnienia? :-D zresztą i tak nie chce mi się wyjaśniać, pewnie się domyślasz dlaczego :-)

komiczne chodzi mi tylko o imię- ale z miejscem pracy- i szukaniem po imieniu pacowników i domniemanego komicznego mnie przekonałeś :P

"Komiczne weszłam na Twoje suwaczkowo" miałem fajniejsze pomysly, ale te suwaczki sa malo elastyczne :D lecz jak mnie wena najdzie, jakis fotosik ostry strzele :P

Gość nowe wydanie
tak xyz>>> mamusia ci nagadała,żeś wspaniały, cąłe życie ci to mówi, mamisynku, męzem jesteś wspaniałym, ojcem też i kochankiem, bo sypiesz kasą, jak przestaniesz to sie dowiesz kim naprawde jesteś i ile razy twoja zona i kochanka udawały orgazmy. Czy ja chce dowodów, mi wystarczy to co napisałeś i już wiem co tak naprawde wszystkie kobiety w okło ciebie o tobie myślą :D Mój tatuś tez tak o sobie mówił :P

a do czego w ogóle to całe suwaczkowo służy??? bo widzę, że to tutaj populerne, a mnie się nigdy nie chce wchodzić w telinki w stopkach, a ni czytać stopek :D tylko do Komicznego zajrzałam - ale to z obiązku, w końcu jestem jego :D:D:D:D

z fotosikiem obiecujesz i dupa blada:P

cytuję swoja wypowiedź z innego topiku :-D "a właśnie miałam pisać jakiegoś maila, ale tutaj jest tak wesoło, że jestem rozdarta ... "

ike----> kupa podczas porodu to temat szczegółowy ale praktyczny. A tu samo bicie piany :o Ale ja się nie chcę wtrącać. Chcecie tak gadać to gadajcie. Ale wiem że tu piszą też osoby z poważnymi problemami egzystencjalnymi. I zamiast szukać ich rozwiazania uprawiają takie pierdu-pierdu :P Ale to nie moja sprawa! Pozdrawiam i spadam poczytać co nowego na "ciąża, poród..." bo trochę się ostatnio zaniedbałem jako ginekolog-amator :classic_cool:

Gość ach droga retro
Miłej dalszej zabawy wszystkim, znikam, pa

bywalec wybacz- ale kupe albo się robi albo nie- więc bicie piany o to czy się zrobi, jaką się ewentualnie zrobi i dlaczego jedni robią a inni nie- też jest biciem piany;) co wolisz bywalec- mieć orgazm czy zrobić kupe??????????

jestem kobietą, ale przecież ten komiczne z Twojego nick nie jest tym naszym??? wtedy wiedziałabyś o nim więcej :-D no i wcześniej nie sprostowałaś, chociaż ja i tak tylko tak sobie podpuszczałam, zeby zmusić Cię do wyznań (taki nick zoobowiazuje) ;-) :-D

jestem kobietą, przecież wiem :-) właśnie mam dosć często problem z przekazaniem tego, co między wierszami (ironia) :-)

ike----> "co wolisz bywalec- mieć orgazm czy zrobić kupe??????????" Jedno i drugie jest potrzebne ale wszystko w swoim czasie. A wracając do tematu o ktorym wspomniałaś - patrząc z perspektywy noworodka (chociaż oczywiście oo z tego nic nie qma) chyba lepiej gdy pierwszą rzeczą z jaką sie spotka na ziemskim padole nie było g... mamusi :D

Gość ach droga retro
jestem kobietą po prostu szukała tu orgazmu z komiczne...

Gość ach droga retro
brawo złośliwa!

nie każdemu wytryskowi towarzyszy orgazm to jest jakaś bzdura. facet może mieć wytrysk, jak jest mu bardzo bardzo dobrze, ale nie jest to do końca orgazmiczny odlot wiem co pisze- tak opisał mi to mąż

bywlec- a myślisz , że jak stanie się inczej- to dziecko będzie miło traume do końca życia??? to by wiele tłumaczyło dlaczego czasem mimo usilnych starań dziecko nie wyrasta na ludzi...