Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Jak powinien wyglądać emo dzieciak?

Polecane posty

Moja przyjaciółka ma bardzo wesołe dziecko co raczej nie pasuje mojej przyjaciółce, która jest z natury spokojna i romantyczna, po za tym mól ksiązkowy i wegetarianka. Jej nastoletni syn jest rozbrykany, gra w tenisa, chodzi do multikina itp. Moja przyjaciółka stara się mu robić przykrość jako matka na kazdym kroku: osmiesza go, krytykuje, wystawia na środku miejskiego placu na pośmiwewisko przy koleżankach...próbuje go upadlać przy rodzinie a on nic. Jest załamana. Macie jakieś pomysły jak zrobić z normalnego dziecka emo dziecko? Czy musi koniecznie malować paznokcie na czarno, słuchać blog 27 albo innych inafantylnych berlińczyków ;) ? czy sa inne sposobności?

no tak, żarty sobie róbcie a ja przyjaciółce nie pomogę... a dziecko nadal nie będzie EMO... :(

Ja jeszcze sobie na taki rozmysł wpadłąm, żeby może dzieciaka przeprowadzić siłą przez głowny deptak miasta i pokazywać mu wystawy ekskluzywnych sklepów i drogie automobile bogaczy i mówić mu że nigdy go nie będzie stać na nie bo jest nikim i nikim zdechnie :( co o tym sadzicie?