Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngeliNaa

Na czacie natknęłam się na szwagra !! Powiedzieć siostrze ?

Polecane posty

Gość AngeliNaa

Kilka dni temu weszłam sobie z nudów na czata...był to czat regionalny I zaklikał do mnie facet o takim samym imieniu jak mąz mojej siostry. Zaczęliśmy sobie klikać, on był coraz śmielszy,przyznał się, że jest zonaty, pytał mnie czy szukam przygody itd. no wiecie... zapytałam czemu chce zdradzić zonę , powiedział że potrzebuje czegoś nowego, swieżych wrażen i ze jest dobry w łóżku .Z ciekawości zapytalam jak ma zona na imie i podał imie mojej siostry !! Klikaliśmy dosyć długo sam podał imie swojego synka ( takie jak mojego siostrzeńca) pytałam tez co porabia na codzień i podał zawod jaki moj szwagier faktycznie wykonuje Kilka razy padłyy z jego strony propozycje spotkania na niezobowiązujący sex... Jestem w szoku, jestem prawie pewna, że to On, w końcu taki zbieg okolicznosci ???? Prosił o fotke ale sie wymigałam i zniknęłam z czata. Jutro mam sie spotkać z siostra na zakupy, i nie wiem co zrobic teraz ? Opowiedziec jej o tym czy raczej milczeć?

Gość z podręcznika medycyny
zaproś siostrę do siebie i wejdź ponownie na czat, poprowadź znowu rozmowę tak, by przyznał się jak ma na imię, jak ma na imię żona i syn i oddaj klawiaturę siostrze

No to nieciekawa sytuacja. Ja bym wolała pierwszą wersję. Wzięłabym siostrę,zeby sobie z nim pogadała. I dalej niech wyjaśniaja sobie oni.

Gość AngeliNaa
No własnie ale moja siostra raczej nie zechce czatować... poza tym faktycznie nie wiem czy On akurat będzie na tym czacie , więc jak już musiałabym powiedzieć jej o tym sama wprost :o

Ale o czym chcesz powiedzieć? Wiesz, że to on? Nie. Masz tylko przypuszczenie. Są takie zbiegi okoliczności, że czasem aż nieprawdopodobne. Nie zrób bezpodstawnymi przypuszczeniami krzywdy kilku osobom, jemu, jej i sobie. Wszyscy na tym ucierpią. Zapomnij o tej rozmowie. Ja przynajmniej bym tak zrobiła.

mogłaś go postraszyć, tak by sie ofajdał i więcej na czata nie wchodził

Gość AngeliNaa
w sumie racja pewności nie mam :o Ale taki zbieg okoliczności bez przesady :/

trzeba było skopiować tą rozmowe i wydrukowac, ew. przesłać szwagrowi na maila z informacje, że jak tak bardzo mu sie nudzi w małżeństwie to wyślesz to swojej siostrze i nudno juz nie będzie

ja bym jej powiedziała i potem umówiłabym się z tym facetem i z siostrą przy okazji, dziwnym zbiegiem okolicznosci w jednym czasie i miejscu

Gość oczywiscie ze powiedziec
chcesz zeby siostra zmarnowala sobie zycie? poza tym dla mnie to dziwne. dorosly chlop nie ma nic innego ro roboty tylko czaciki? czy on w ogole pracuje? ja tego nie kumam.

Gość katafalk
pewnie powiedziała wszystko siostrze, siostra zrobiła mężowi awanturę i teraz szwagier przetrzymuje szwagierkę w piwnicy, znęcając się nad nią fizycznie za to, że wszystko wypaplała, po czym wróci na czata i będzie bałamucił kolejną zdobycz.

Gość zwirek12345
no ladnie :o szkoda ze nie wzielas od niego zadnych namiarow - telfonu np. ja bym pogadala z siosrta czy jej malzenstwo sie dobrze uklada ...