Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolciaaa

Uczucie głodu przy tabletkach antykoncepcyjnych-dziwne

Polecane posty

Gość tolciaaa

Dziewczyny normalne uczucie głodu to ssanie i takie tam,mogłam być głodna i pół dnia i nic. Od kiedy biorę tabletki mam inne uczucie głodu, jak zaczynam być głodna chce mi się wymiotować.Oczywiście nie wymiotuję,ale robi mi się niedobrze i w najbliższym czasie muszę coś zjeść bo niekomfortowo się z tym czuję. kurczę też tak macie? :(

Gość tolciaaa

Gość laavia
ja tak mam, ale tylko rano, jesli nic nie zjem. a nie biore tabletek

Gość diane35
ja tak mialam, błyo mi niedobrze i słabo dopoki czegos nie zjadłam i wiecznie chaclo mi si esłodkiego-przytyłam troche-zwłaszcza brzuch mi urusł brała 2 lata a jak odstawilam to schudłam 6 kg

Gość tolciaaa
no wlasnie ja pierdziele co z tym brzuchem! tez przytylam,ludzie sie dziwnie na mnie patrza bo tak wystaje jakbym byla w poczatkowej ciazy kurwa....zalamana jestem :( duzo nie przytylam,nie jem na potege,ale kurde tez brzuch jest okropny,nawet go wciagnac nie moge.jakbym miala notoryczne wzdecie :(

Gość diane35
no nie wiem wlasnie ale jak schudłam te 6 kg to brzuch spadł fajnie tylko ze znowu widze ze cos urusł-jak siedze to mam kolo ratunkowe :-)

a jakie bierzecie tabletki? ja bralam logest i aktualnie novynette i nie mialam zadnych skutkow ubocznych - naprawde, jedynie co to biust sie zaokraglil i na poczatku gdy baralam novynette to czulam nudnosc, dlatego bralam przed snem, ale teraz minelo- moze te dolegliwosci to nie od tabletek?