Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riazańska wierzba

Czy powinnam czekać na miłość??

Polecane posty

Gość Riazańska wierzba

Jestem brzydka, niebogata i bezpłodna. Wydaje mi się, że żadnego faceta nie uczynię dumnym ani szczęsliwym... Czy mimo wszystko warto czekać, próbować, wiązać się z kimś?? Miałam już chłopaka, ale to była taka nastoletnia miłostka. Teraz mam 20 lat - to czas na poważniejsze związki, ale...doszłam do wniosku, że nie jestem tego warta. Chodzę od czasu do czasu na randki, własciwie nie wiem, po co, ale po pierwszym spotkaniu zrywam kontakt z chłopakiem. Nie chcę nikogo skrzywdzić. Jestem z tych miłych i zabawnych, choć niełądnych, więc jakie takie powodzenie mam, ale nie chcę, żeby ktoś się we mnie zakochał, bo nic z tego nie będzie - brzydka żona, która nie może mieć dzieci i na którą trzeba będzie pracować, bo nie dość, że z biednego domu, to jeszcze na nieprzyszłościowym kierunku... Chyba powinnam zapomnieć o facetach, zając się, nie wiem, pracą naukową, jakąś działalnością charytatywną... A może jednak nie??

Gość alojza
To pewnie, ze jestes brzydka i nieplodna sama o sobie tak mowisz. Pisalas, ze bylas juz na randkach wiec jednak ktos sie toba zainteresowal. uwierz w siebie i bedzie okey.

Gość Psedłonim
:-) Chętnie się Tobą zainteresuję, Riazańska. Lubię ciekawe przypadki. Na początek wytłumacz mi, proszę, dlaczego właśnie Wierzba?