Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi bardzo

okazało sie ze nie bylam miłoscia jego zycia

Polecane posty

Gość przykro mi bardzo

Wczoraj sie dowiedziałam ze mojego byłego chłopaka z ktorym bylam 6 lat zostawiła dziewczyna po 2 miesiacach znajomosci. On rozpacza jak nigdy, i to mnie zdolowalo :( Kiedy ja z nim sie rostalam chyba to po nim spłynelo skoro teraz go to tak dołuje.... dla mnie nie chcial sie zmieniac a dla niej tak, powiedzial jej ze wierzy w prawdziwa milosc ktora zdarza sie raz i to byla wlasnie ona ja sie z nim rozstalam bo praca dla niego byla najwazniejsza, a nagle juz przestal tak uwazac

Gość przykro mi ale
z Twojej wypowiedzi wynika ze jestes nieco pustawa. Moze dlatego Cie zostawil? :(

Gość przykro mi bardzo
nie, nie jestem pustawa... zdołowalo mnie to bo nadal go kocham i mi na nim zalezy, tak bardzo chcialam zeby nam sie udalo ale zabraklo uczucia z jego strony... Wiedzialam ze z kims sie spotyka i kiedy rozstal sie z ta dziewczyna i zadzownil do mnie to zaczelam sie ludzić ze moze zrozumial ze mnie kocha, ze to ja jestesm dla niego najwazniejsza.... A on po prostu chcial sie spotkac zeby sobie humor poprawic bo jest zdolowany z powodu roztsnia z dziewczyna ktora znal tylko 2 miesiace :(

Gość aga rozraga
Niestety często w życiu jest tak że ludzie sa ze sobą latami, rozstają się, i dopiero w nowym związku odnajdują szczęście. Uwierz mi że ty tez kiedyś kogoś na nowo pokochasz i moze nawet stwierdzisz ze ten chłopak to wcale nie była miłość twojego zycia:) wiem bo sama przez to przechodziłam:) Skoro tak bardzo cierpi po dwumiesięcznym związku, a po waszym wieloletnim mniej, to znaczy, że tak naprawde niebardzo zależało mu na tobie kiedy byliście razem, może był z wygody, może wcale nie planował całego życia spędzić z tobą....i może to frazes co napiszę - ale naprawde lepiej że nie jesteście razem. Dopiero z perspektywy czasu będziesz mogła to ocenić. Jest ci przykro, to normalne w takiej sytuacji, bo człowiek juz tak jest skonstruowany że chciałby byc najwazniejszy dla partnera, nawet dla byłego. I cięzko jest nam sie pogodzic ze ktos zajął nasze miejsce i jest ważniejeszy niż bylismy my. Rada dla ciebie - nie spotykaj się już z nim, po co sie dołować. :) i czekaj na tego który naprawdę cie pokocha:)

Gość blackcat
widocznie ona miała coś czego Ty nie miałaś - pogódź sie z tym i szukaj swojej "prawdziwej miłości" ale tym razem odwzajemnionej ;)

Gość przykro mi bardzo
Dzieki Aga :) Przyjaciele powtarzaja mi dokladnie to samo, ja wiem ze ostatni rok ciagneliśmy nasz zwiazek sila rozpedu, zachowywalismy sie bardziej jak kumple niz para zakochanych i generalnie sie to po prostu rozpadlo- widocznie nie bylismy sobie przeznaczeni Ale ponad 3 lata twierdzil ze mnie kochal nad zycie, staral sie dla mnie, byl czuly, kochany i widac bylo ze jest to facet ktoremu zalezy wiec zakonczylam ten zwiazek z poczuciem ze bylam wazna czescia jego zycia i nadal o mnie wspomina a tu sie okazuje ze teraz uwaza ze to ona byla miloscia jego zycia... a te prawie 4 szczesliwe lata ze mna to co? i to mnie doluje

coz, mozna byc z kims 32897348574358lat i nie byc miloscia jego zycia...do mojego faceta jego ex tez ma pretensje ze dla niej nie zostawil anglii a dla mnie z nije wrocil i zaczal pracowac na nasze wspolne zycie.... No niestety no przykro mi...ja tez jak sie okazalo nie ejstem miloscia zycia mojego ex ktory wlasnie teraz niedlugo slub bierze:) Za to ja mam milosc swojego zycia przy sobie teraz:)

Gość aga rozraga
Ja byłam kiedys w 4-letnim związku. Przez pierwsze 2 lata , może 2,5 mój były był jak do rany przyłóz: czułam to że mu na mnie zalezy i że mnie kocha. Poźniej coś z jego strony zaczęło słabnąć...wtedy zapytałam czy ma mnie w swoich planach zyciowych, czy jest dla mnie miejsce........nie potrafił znaleść konkretnej odpowiedzi.....no ale i tak ciągnelismy to jeszcze prawie 2 lata az w końcu sie rozpadło. On sie ożenił, ja jestem z kimś kogo kocham i kto kocha mnie:) Widocznie czasem trzeba przejść troche w zyciu żeby znaleść to prawdziwe szczęście.:)

Gość zdolowanaaaaaaaaa
dzwonil do mnie teraz bo cos chcial i juz zmienil front mowiac ze w sumie to mu dól po tym rozstaniu przeszedl i ze "milosc" to za duze slowo, ze tylko tak mi powiedzial i takie tam duperele ale ja mu nie wierze, moze nie chce mi robic przykrosci a moze woli sobie zostawic furtke na przyszlosc bo akurat z kim innym sie nie uda to ja moze bede czekac na niego jak wierny pies

Gość aga rozraga
Cięzko tak na odległość rozgryźć jego intencje ale dobrze to ujełas - moze chce nie tracic z tobą kontaktu na wszelki wypadek. Bedzie miał z kim wyjść, pogadać, przespać się (tak tak - zakochana kobieta bardzo często idzie do łózka z byłym licząc na przypływ uczuc z jego strony) a za plecami będzie szukał "miłości swojego zycia". Chyba mało dojrzały jest ten twój były skoro zauroczenie myli z miłościa i jeszcze ci takie rewelacje co chwila oznajmia.

Gość zmanierowana krytykantka
a czu to sie przypadkiem nie okazalo juz wtedy, kiedy zostawil cie dla innej ? :D

Gość zdolowanaaaaaaaaa
On mnie nie zostawil, tak naprawde to rozstalismy sie z mojej inicjatywy potem ja mialam kogos ale ten ktos okazal sie niewypalem i zerwalam. On dlugo byl sam, chcial wracac ja nie chcialam- potem bylo odwrotnie czyli to ja zanim zaczelam latac a on sie opedzał, az w koncu poznal ta laske i to ona go zostawila Zadzwonil do mnie bo pewnie chcial sie dowartosciowac tym ze polece jak tylko gwizdnie poleciamka bo glupia myslalam ze moze to cos znaczy a on mi wtedy wywalil tekstem o byciu zakochanym w tej drugiej i o milosci zycia