Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piccolaaaa

Normalne?? Pomozcie!!!

Polecane posty

Gość Piccolaaaa

Mam pytanie..Otoz zmienilam metode antykoncepcyjna, z Microgynon 21 na plastry Evra, po tabletkach zrobilam przerwe i czekalam na okres, w pierwszym dniu krwawienia przykleilam plasterek,tak jak nakazali w ulotce..Problem w tym,ze okres momentalnie mi sie zatrzymal, podpaski sa czysciutenkie, nie wiem co sie dzieje...zrozumialabym,gdyby byl to okres skapy, a on ledwie sie zaczal i po dniu sie skonczyl...nie wiem,czy moge w ogole nazwac to krwawieniem, byo to jednodniowe a nawet poldniowe plamienie...Moze tak sie dziac? Chcialam zrobic test,bo nigdy tak mi sie nie zdarzalo, zawsze mialam krwawienie najnormalniekjsze w swiecie, z dokladnoscia zegarowa...a tu nagle takie cos. Pozdrawiam was i serdecznie prosze o pomoc:)

nie wiem, nie mam zaufania do plastrow- to raz, a dwa one odrazu wnikaja do Twego krwioobiegu- moze dlatego, tak Twoj organizm zareagowal na dawke hormonow? postapilas tak, jak bylo w ulotce, wiec sadze ze ok

Gość Piccolaaaa
Dodam,ze to moj pierwszy przyklejony plasterek :) Troszke mam obawy, bo naprawde nigdy mi sie nic takiego nie zdarzylo, nawet jak bardzo sie stresowalam, wyjezdzalam na wakacje do innego kraju itp, okres zawsze przychodzil o perfekcyjnie dokladnej porze i nigdy nie bylo problemu,zawsze byl taki sam. a tu hyc i prosze. Zobacze co bedzie, jak na razie ciage czysciutko, to juz 5 dzien jak sie zatrzymalo krwawienie...

Gość maladuzoa
tez tak mialam przy plasterkach , nie masz sie co martwic, dplastry maja wiecej hormonow niz tabletki mozesz im ufac :] nie ma co sie przejmowac , mi ginekolog powiedziala ze powinnam sie cieszyc :)) ze sie zatrzymalo

Gość Piccolaaaa
Dzieki Wam kochane :) czyli nie kupuje testu :D Pozdrawiam!