Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żydówka z długim noskiem

kobieta ma 5 kulek białych pustych i 5 czarnych pelnych

Polecane posty

jak za pierwszym razem komurka jest pusta to jeszcze 4 razy moze sie zdazyc pusta- a potem juz tylko pelne. ja myslałam ze mi sie uda za pierwszym razem zajsc- niestety mimo owulacji nie zaszłam w ciąże. Komórka była chyba pusta. Nie udało sie. Popróbuję, mam jeszcze 4 puste.

Gość mauser
to ja juz wykorzystałam 5 postych i w tym cyklu sie ua ????

musi.Chybaze jestescie oboje felerni, speici, chorzy, uczuleni na siebie. Normalnie powinno się udac jak jestes zdrową kobietą.

Gość Buahahahahahahahahha
Większej głupoty nie słyszałam :D Mi sie udało za 11cyklem i co? Idź mi stąd i nie pisz GŁUPOT :o

za 11? czyli byłas spieta, chora, zablokowana bo zdrowa kobieta ma tylko 5 cyków pustych za kolejnymi juz zachodzi.Chora tak jak ty nie zachodzi.Napewno sie leczyłas bo 11 razy to faktycznie kłopot.

Gość Buahahahahahahahahha
...No ja Cię proszę! Czytasz to co piszesz? Byłam zdrowa, zadowolona, szczęśliwa, a do sprawy podchodziłam z przymrużeniem oka... jak będzie to będzie i wszystko ze mną było ok. Byłam w takim samym stanie jak NIE zachodziłam i w takim samym jak zaszłam... więc piszesz bzdury ! :D

Gość ja tez zapłodniona
żydówka ma rację. każda z nas ma 10 . Kiobieta która za 11 razem doszła musi byc bardzo znerwicowana.