Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczkooowy poootwór

Jak schudnąć w miesiąc?

Polecane posty

W miesiąc ponieważ wakacje gonią a stój kąpielowy straszy już z szafy:) Czy któraś z was może schudła w takim krótkim czasie?(tak ok, uff.. aż 10kg)?

Gość ken leee
wiesz,10kg w miesiąc...no chyba,ze sobie nie wiem utniesz nogę to bedziesz wazyc 10kg mniej.Czemu teraz dopiero o tym myslisz?

Gość Misiak2
Nie wiem ale też chce!!!:D

Gość ken leee
proponuje wejśc na dział diety-tam jest mulyum pooojexbanych dziewuch co to chcą 20 kg w tydzien schudnac.

Myślę już od dawna ale zabrać się za to.. Aj! To było takie trudne:D Ale działanie pod presją dodało siły tylko zmartwiłaś(eś) mnie mówiąc że będzie ciężko. Sądzisz że to nie możliwe?

Diety mnie nigdy nie interesowały. Kiedy mam się odchudzić po prostu jem bardzo mało. Potrzeba jeszcze dużo ćwiczeń tylko właśnie nie wiem jak dużo aby tyle stracić na wadzę i z tego powody pytam.. Trochę wstyd było by mi w stroju.

Gość ken leee
Jesli zalezy czalezy na zdowiu i chcesz schudnac 10 kg to zrob sobie diete na kilka miesiecy.Jedz mniej,bez słodyczy i słodzonych rzeczy,ale jedz wartosciowo.

Gość zdechła żaba
mniej jeść :classic_cool:

Oczywi.ście,że zależy! Ale teraz priorytetem wydaje się być dla mnie inna sprawa.. Ja po prostu nie chcę wstydzić się (przed rodziną!) Nawet moja Mama jest szczupła

Gość czarnowłosa. xd
hmm. może na początek odstaw dania pieczone... np kotlety, zamien to na mięsko gotowane, z warzywamii/ Zamiast soków , pepsi i innych napojów pij wodo, ponieważ jest najlepszaa. ; ) Codziennie po 30 min wykonuj różne cwiczenia.. jeśli poczujesz, że jesteś już w formie. spróbuj iść pobiegać.. Mi pomogło, co prawda tylko 5 kg w miesiąc straciłąm, ale zawsze coś. ; - ] powodzenia. !

Gość byłam twoja 2222
Rzeczywiście do wakiacji już tylko chwila, więc nie licz na cuda tylko weź jakiś skuteczny suplement połącz to z dietą i chudnij. Z mojego doświadczenia musi to być coś mocnego i szybko działającego, np. novoslim (brała moja siostra i szybko zrzuciła 14 kg) Najtaniej wychodzi kupić od razu kurację na trzy miesiące.

Ja bym chciała przytyć.Ale jeśli chodzi o odchudzanie to da się 10 kg w miesiąc.Nie jest to zdrowe ale jak ktoś jest zdesperowany to się da.Moja kuzynka się odchudzała tak : dieta 500-600ckal i do tego dużo ćwiczeń.

Gość fryubjthscvdfbv
ja schudlam 10kg w 2 miesiące. Ale za odchudzanie zabrałam się juz w marcu a teraz juz jestem szczupła 52kg na 168 wzrostu. startowałam z 62kilo