Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

chce polaka na chlopaka

Polecane posty

Gość tu też masz
Mój syn jest w Anglii. Daj jakis namiar to mu przekażę. Fajny jest. :)

chodze do szkoly sredniej. nie chodzi o to gdzie bywam, tak mi sie po prostu utarlo;/ sama nie wiem czemu;/ a ty widujesz gdzies fajnych polakow?

Gość tu też masz
Ma 23 lata. :)

Gość salamanadra plamista
no to ty jestes jeszcze mloda! ucz sie zamiast sobie glowe zawracac chlopakami!

no wlasnie w tym sek, ze nie widuje tu fajnych Polakow, bo ich tu po prostu nie ma! niestety, ale naprawde ze swieca szukac porzadnego, zadbanego faceta, ktory by nie pracowal na budowie, a po budowie pil wodke z kolegami.

Gość tu też masz
Mój nie pracuje na budowie. :)

ale troche za stary dla mnie :( salamandra - jesli mieszkasz w anglii to zapewne wiesz jakie tu sa dziewczyny - od 11 roku zycia zaczynaja wspolzyc z kim popadnie, zmieniaja chlopakow jak rekawiczki. ostatnio bylam na dyskotece dla nastolatkow i co? wszystkie byly ze swoimi chlopakami, nie bylo zadnych wolnych, kazdy kogos mial :( wszystkie moje kolezanki, polki tez juz kogos maja, kuzynki to samo (nawet te mlodsze ode mnie), rodzina sie ciagle wypytuje o to czy kogos mam, bez komentarza ;/

tylko droga cukrowa wato nie daj sie poniesc temu wizerunkowi. znam wielu angielskich facetow, w tym chodzilam z jednym przez dosc spory okres czasu i uwierz mi- oni sa tacy sami jak polscy faceci- nie lubia puszczalskich. bo latwe laski sa na jedna, gora dwie noce. wiec chron swoja dume jak oka w glowie i nie mysl za duzo o facetach- wtedy ten wlasciwy sie zjawi. jak to moja ciotka mawia: z miloscia jak ze sraczka- zawsze przychodzi znienacka!

moj problem wlasnie tkwi w tym, ze caly czas o tym mysle, stresuje sie, wszyscy naciskaja i pytaja... zadreczam sie tym, a chce przestac o tym wreszcie myslec;/

nie martw sie. bylam taka sama. przyjdzie pora na kalafiora. tymczasem poszukaj sobie jakichs dodatkowych zajec, zapisz sie do jakiegos kolka zainteresowan. a nuz poznasz kogos! pracuj nad sama soba. bo facet nie ma byc esencja zycia, masz nia byc sama dla siebie.

poza tym, moi znajomi np ci ktorzy maja 19 lat, od 2, 3 lat sa w zwiazkach, a ja? niedlugo bede starsza od nich i jakos nikt w moim zyciu sie nie pojawia;/ nie wiem, ale czasem mysle, ze kazdy na swiecie ma swoja druga polowke, a ja nie :(

Byłam w takiej samej sytuacji, też chciałam Polaka i co? Zdałam sobie sprawę, że Polacy mnie wcale nie kręcą :D

Gość tez mam podobnie
jestem w anglii i we wrzesniu minie rok a ja tu nie poznalam zadnego fajnego polaka:-( a tez wolałabym jednak polaka angole to zaczepiaja polki przewaznie w 1 celu z tego co widze to wiekszosc polaków ma tu zony narzeczone dziewczyny a ci co sa sami to raczej szukaja tu zwiazków bez zobowiazan czesto tez w polsce maja zony czy dzieci ale oczywiscie nic o tym nie wspominaja

tez mieszkam w Angli (mam faceta-Polaka) i jakoś ciagle widze tych naszych "złotych" chłopaków :)

Gość immigrant
a co wg. pań oznacza - porządny chłopak? jak to ustalimy to może będę mógł pomóc:)

Gość hrabia
mam pytanie?

Gość b-z
super,ze tu zagladnelam... za jakies 2 tygodnie jedzie do Londynu super chlopak.Polecam.gg 6469481

Gość hrabia
Jestem obrzezany od urodzenia i nie moge znales przez to dziewczyny