Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaD

DZIEWCZYNY A JAK WY SPRAWDZACIE SWOICH CHLOPAKOW???

Polecane posty

Gość agaaaaD

oki przyznam sie znam haslo mojego chlopaka maila:D moze to okropne ale dzieki temu wiem duzo o nim:) hmmm Czasem lepiej jest lepiej wiedziec wiecej niz mnie nauczylam sie tego po ostatnim moim zwiazku!!! Dawajcie przykalady co zrobilyscie albo jak sprawdzilyscie chlopaka czy was zdradza:)

Gość agaaaaD
ja niestety nei moge czytac gg bo moj nie jest polakiem:D:D dlatego chce znac inne sposoby:D z telefonem mam gorzej bo moj zawsze ma go przy sobie:P

Gość madziocha ny
ja nie sprawdzam mojego w ogole.Robilam to z moim bylym dzownilam co 5 minut i pytalam gdzie jest i sie wkurzal niesamowicie. Nie sprawdzam ani portfela, ani maila, nic!! uwazam ze kazdy ma swoja prywatnosc i ja szanuje i chce zeby ktos moje tez szanowal. Uwazam tez ze sprawdzanie jest chore i niewskazane. SKANDAL!!

Ja haseł mojego Lubego nie pamiętam, ale mi mówił kiedyś :D:O Przeglądam telefon (ale zdjęcia najczęściej, czy jakiś głupich sobie nie robił :D), On pokazuje mi własne gadu :P Poza tym sam się pilnuje :P

Gość agaaaaD
to byl podszyw!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmm no to tak ja tam wole sprawdzac!!!!! nigdy nic nie wiadomo!!! kurde marzy mi sie sprawdzic jego telefon ale nie mam jak:)

Gość agaaaaD
znowu podszyw:( hmm zaczelam sprawdzac facetow odkad okrylam ze moj byly mnie zdradzal. Poznalam ta laske przypadkiem i zrobilam mojemu niespodzianke zaprosilam ja do domu. Ale go wgielo... Warto bylo to zrobic jego mina hmmm warta miliony:D

Hasło do maila to imie dzieczyny zazwyczaj. A dziewczyna wtedy wie na jakich forach opartych na phpBB zarejestrowal się.

Gość agaaaaD
hmmm no wiesz ja akurat wprowadzilam program ktory monitoruje co on robi na necie:) i dlatego znam jego haslo:) teraz juz wywalilam to z kompa:) zeby sie nie zorientowal.. Boshe czasem mysle ze jestem beznadziejna ale zycie nauczylo mnie zeby nie ufac za bardzo facetom:) wiec wole byc bezpieczna

Gość waszna
znam tylko PIN do karty :P sam mi podał reszta haseł, kodów, pinów mnie nie interesuje - to jego prywatne sprawy

Gość agaaaaD
moj mial swoje imie z data urodzin:D:D hahaha super latwe...

Gość agaaaaD
znowu podszyw:) hmm moj mi niby mowil ze jak mu nie ufam to da mi swoje hasla ale ja powiedzialam ze nei chce:) bo przeciez je mam a on o tym wiedziec nei musi

Gość no i co agentko
agaaaaD 007 zdradza czy nie?

Gość agaaaaD
hmm no to tak.. WIem ze kontaktuje sie ze swoja byla ale w smskach nic nie ma .. Na mailu nic takiego... ale ja wiem ze cos jest w tym telefonie... i to odkryje!!!

Gość wkładamy ogórka
w otwór:)

Gość agaaaaD
hmmm czasem wydaje mi sie ze chora jestem ze go tak sprawdzam ale nie chce byc znowu skrzywdzona.. TO laski dawajcie nowe przyklady

Gość agaaaaD
hmmm napewno sa tu Takie co nie ufaja w 100 procentach swoim goscia:) dawac przyklady:D moze sie nauczymy czego nowego wy kolesie tez mozecie powiedziec o waszych doswiadczeniach

Gość Smutna zła i samotna
Ja nie sprawdzałam, dopóki nie dowiedziałam się, że bez mojej wiedzy spotkał się z koleżankami, czego obiecał nie robić. Wytłumaczył się jakoś z tego, ale kiedy próbował mnie zaprosić na wycieczkę rowerową (założyłam konto na tym samym portalu tematycznym, co on - chciałam zrobić mu niespodziankę znajomością wiedzy z jego ulubionych dziedzin) a dzień później twierdził, że nie chce, nie ma potrzeby beze mnie nigdzie wychodzić. Potem pojechaliśmy na 2-dniową wycieczkę ze znajomymi, podczas której non stop ginął. Zainstalowałam wirusa, wykryłam, że zdradza, wyrzuciłam z domu... Teraz jestem sama :(

Gość agaaaaD
wspolczuje ci:( hmmm nie zbyt przzyjemne uczucie jak ktos cie zdradza na kim ci zalezy.. mnie wkurwia ze moj ma kontakt z byla!!!!!!!! wrrr a dokladnie to z 2.. czasem mam ochote mu to powiedziec ale po co .. Pewnie bedzie to po kryjomu robil..

Gość agaaaaD
wspolczuje ci:( hmmm nie zbyt przzyjemne uczucie jak ktos cie zdradza na kim ci zalezy.. mnie wkurwia ze moj ma kontakt z byla!!!!!!!! wrrr a dokladnie to z 2.. czasem mam ochote mu to powiedziec ale po co .. Pewnie bedzie to po kryjomu robil..

Gość agaaaaD
faceci tacy sa widza ze im ufasz wtedy zaczynaja sie nudzic i szukaja kogos:) innego zeby miec ten dreszczyk emocji. Jakie to zalosne ...

Gość agaaaaD
Powiem ci tak mojego bylego nigdy nie sprawdzalam!!!! nigdy przypadkiem sama poznalam prawde a dokladnie to dzieki jego koledze!! myslalam ze moze to nie prawda co mi zrobil i wtedy pierwszy raz dotknelam jego telefon i wtedy zrozumialam ze ten czas co z nim spedzilam to bylo jedno wielkie dno.... Te slowa kocham cie hahah teraz mnie bawia.. hmm jakos na sex nigdy nei narzekal a w domu bylam super ososba gotalam rozmawialismy duzo bylo cudownie wydawal sie idealem.. ja serio nie jestem taka okropna ale boje sie ze znowu bede miec to co wczesniej

Gość agaaaaD
Sory ale jakbys wiedzial wiedziala ile sie nacierpialam w ostatnim zwiazku to sam bys mnie zrozumial

E, spoko on po prostu szukał dziewczyny idealnej, takiej która nie da mu powodów do zdradzania jej. Widocznie to nie ty.

Gość marianna czyli mańka
nie wierze...po co sprawdzacie? jak są jakieś podejrzenia to powiedzcie mu w oczy, a jak nie ma to...? nie rozumiem. a może same coś ukrywacie? gdzie zaufanie? nie ro-zu-miem

Gość agaaaaD
hmm ta znalazl hahah laske co co chwile go zdradza.... i teraz to on rozpacza!! I bardzo dobrze.. Nie wiem czemu mnei tak zle oceniacie.... Nie byliscie kiedys w zwiazku wszystko bylo super codziennie slyszeliscie : kocham cie nie moge zyc bez ciebie itd.. Ty idziesz do pracy on idzie wracacie.. siedzcie gadacie gotujecie cos razem. wszystko jest super.. A tu nagle poznajecie jego kochanke... i co myslicie ze warto bylo ufac!!!!! ale wciaz ufacie swojemu ze moze to nie prawda ze moze ona klamie wyprowadzacie sie wracacie po tygodniu tylko pogadac .. osoba mowi ci ze cie nei zdradza ze cie strasznie kocha i tylko ciebie chce... on wychodzi do pracy i wtedy wkladacie jego karte do swojego telefonu i widzicie smsy od innej.......

Gość marianna czyli mańka
krótka płka. zdradza albo daje podstawy-mówisz mu w oczy i bye. kobietki, nie dawajcie robić z siebie jeleni, ale też nie popadajcie w paranoje. zazdrość zabija związek (taka ostra)

Gość agaaaaD
hmm ja rozmawialam i co sie dowiedzilam kocham cie

Gość predzej czy pozniej sie dowie
agaaaaD twoj zwiazek i tak sie rozpadnie, nie wroze tu nic dobrego:o podstawa udanego zw. to ZAUFANIE szukaj odpowiednich facetow, wartosciowych a nie jakis niedojrzalych popierrdolonych gowniarzy to nie bedziesz miala takich problemow 🖐️