Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaD

DZIEWCZYNY A JAK WY SPRAWDZACIE SWOICH CHLOPAKOW???

Polecane posty

Gość agaaaaD
hmmm ciekawe tylko czy wy tak w 100 procentach ufacie czy nigdy czegos nie sprawdziliscie!!! I tak wam w to nei wierze ..nigdy nic nie podejrzewaliscie hmmmmm takie jest zycie jestesmy wszyscy tacy sami..

Gość marianna czyli mańka
nie mogę... to facet nie może spotykać się z koleżankami? w ogóle z kobietami? mam podejrzewać każdą dobrą koleżankę i starą miłość mojego faceta o romans z nim? powiedz dlaczego? mam sprawdzać kto i w jakiej sprawie do niego pisze? tworzyć historię? agaaaaD wytłumacz mi dlaczego?

Agaa: Mój obecny chłopak również rozmawia ze swoimi byłymi, i ja go o nic nie podejrzewam ;> pozatym ja też mam kontakt ze swoimi byłymi.. skoro jest ze mną już ponad rok to sądzę, że jeżeli chciałby mnie zdradzić poprostu by mnie zostawił .. mam do niego zaufanie, choć czasami się obawiam.. ale po co od razu sprawdzać kogoś? ja nie potrafiłabym go sprawdzić.. bo wiem, że nieprzyjemne dla mnie byłoby to gdyby on mnie sprawdzał .. pozatym postaw się w jego sytuacji.. ciągle sprawdzana nie wiedząc o tym.. pomyślałaś o tym co się stanie gdy on sie dowie, że go ciągle sprawdzałaś.. a on niczemu nie był winien.. musisz nauczyć się zaufać od nowa i nie żyj wspomnieniami!!!! pozdrawiam.

{ takie jest zycie jestesmy wszyscy tacy sami..} Nie załamuj mnie .. :D Czy ty rozumiesz co piszesz ?

Gość agaaaaD
mnie moze sprawdzac ja nic do ukrycia nie mam:) wiec sie nie boje i wcale by mi to nie przeszkadzaloby.. bo wiem ze nic zlego nie robie.

agaaaD -> możesz odpowiedzieć na moje pytanie?

Gość agaaaaD
tak rozumiem.. HMM nei wiem jak to powiedziec nie chce zniszczyc tego zwiazku nie chce naprawde..ale ja sie opanowac nie moge.. zawsze mowilam to samo co wy .. Zaufanie jest najwazniejsze itd.. kiedys taka bylam.. ale sie zmienilam zycie mnie zmienilo.. Bardzo chcialbym sie zmeinic..

no dobrze, jeżeli ty nic złego nie robisz to zmień postawę wobec niego :) On ma to samo myślenie: "po co miałby mnie ktoś sprawdzać,skoro nic złego nie robię" pomyśl o tym co Ci piszemy, bo jeżeli go naprawdę kochasz i Ci zależy na Nim nie możesz tak go sprawdzać.. nikt nie lubi być sprawdzanym .. pozatym zaufanie do każdego faceta ( nawet jeżeli spotkałaś się już ze zdradzaniem ) powinnaś mieć 100% bo nie zbudujesz trwałego i szczęśliwego związku ps: sama sobie robisz krzywdę..

Gość agaaaaD
ja nie mowie zeby nie mial kolezanek .. moj ma przychodza czasem do nas ale ja je znam!! i w tym mu ufam .. nie podejzewam kazdej laski jak z nia gada itd. poprostu on duzo mi mowil o swoich bylych jakie byly itd. czasem za duzo o nich gadal dlatego jak zobaczylam smsa to sie przestraszylam ze moz enadal cos do jednej z nich czuje.. dlatego chcialam znac jego smsy

Gość agaaaaD
wiem ze krzywdze nasz zwiazek.. ale poprostu jakos nie moge sie tego oduczyc.

wybacz, dla mnie to jest niedorzeczne i nie do zrozumienia. przeczytaj to co piszesz... "może się spotykać z dziewczynami, które ja znam. sms od byłej wzbudza podejrzenia". podejrzewam, ze gdyby w tym smsie było coś naprawdę niepokojącego już byś tu o tym napisała.więc sądze, że tak po prostu smsowali o tzw "dupie maryni". nie ma sensu, żebym tu dłużej pisała, bo ani ja Ciebie nie przekonam, ani Ty mnie. miłego wieczoru

Gość agaaaaD
oki nie wazne nikt mnie tu nie rozumie

Gość malkena
moj chlopak sam mi dal wszystkie hasla jak tylko poprosilam, jak mam ochote to biore przy nim jego telefon i sobie patrze co chce a gg usunal dla mnie:-)

Gość agaaaaD
moj mi tel nie da raz probowalam. powiedzial zu mu nie ufam

a ja bym nie chciała być tak traktowana. Ja nie sprawdzam i sama nie jestem sprawdzana. Zaufanie to jedna z PODSTAW dobrego, trwałego związku.

Gość agaaaaD
oki skonczmy ten temat bo tylko widze ze mnie potepiacie a jest pelno takich jak ja!!!

Gość malkena
a takze zaufanie jest jedna z podstaw UDANEGO rozwodu, facet czuje ze ma wolna reke i robi co chce, a jak sie czasem go ZA JEGO WIEDZA skontroluje to nie widze ni w tym zlego. Jak bylas mala to Cie rodzice na pewno kontrolowali i wcale to nie znaczylo tego ze Ci nie ufaja, wola sie upewnic

Gość agaaaaD
ja tez nie mowie ze dobre wrecz okropne ale trudno sie tego oduczyc:( hmm czasem mysle czy poprostu nie lepiej by bylo zyc samej bez tych mysli zdrady tylko ze mi na nim za bardzo zalezy

Gość agaaaaD
to co mam zrobic???

Gość żyj sama jak już powiedziałaś
bo tak to tylko OSZUKUJESZ swojeg faceta. Czyli popełniasz ten sam błąd, który został popełniony w stosunku do ciebie

Wiesz, nie czytałam od początki tego topiku, więc nie znam Twojej sytuacji. Wypowiedziałam się tylko na tema ciągłego kontrolowania faceta. Wiem, że dziewczyny tak robią, ale ja tego nie rozumiem i nie akceptuję ;) Pozdrawiam!

Gość agaaaaD
hmm chyba to racja ale i tak sprobuje sie zmeinic

Gość agaaaaD
trzeba bylo przecztac to moze bys mnie zrozumiala:) dzieki w kazdym razie za twoja opinie

No ok, przeczytała pierwszą stronę ;p Zostałaś skrzywdzona i boisz się, że to się powtórzy. W pewnym sensie cię chyba rozumiem, choć sama nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Mimo wszystko uważam, że powinnaś się przemóc i chociaż ograniczyć do minimum swoje kontrolowanie jego (ale zapętliłam ;) ), bo możesz związkowi zaszkodzić. A jeśli chłopak cię kocha, i wie co się tobie przytrafiło, to też powinien cię zrozumieć ;)

Gość aliosia
agaaaaD ----> w pewnym sensie rozumie cie, moj chlopak mnie mnie zdreadza - mam nadzieje hehe ale wiem ze na poczatku naszej znajomosci pisal z byla, wogole to opowiedzial mi 2 wersje ich zerwania:( i to mnie nieco wkurzylo, ale na szczescie przyzanl sie do tego, i ja mu wierze, bo go kocham i on mnie tez:) i jestem z znim szczesliwa. Nie sprawdzam mu komorki ani gg chociaz on czasmai chce sprawdzac moja, wiec mu pozwalam czasami bop nie mam nic do ukrycia, chociaz nie zawsze bo nie chche zeby wiedzial o czym gadam z przyjaciolka (bo czesto o facetach piszemy, hahha i o nim rowniez:P) ale mysle ze to nie za dobrze sprawdzac kogos notorycznie to dla mnie porazka troche i nie potepiam cie, rozumiem ze mialas ciezkie przezycia ale musisz isc dalej i nie rozpamietywac tak tego, jesli miedzy twoim facetem jest milosc, to powiedz mu os woich obawach, przykrych doswaidczeniach zz bylego zwiazku itp na pewno cie zrozumie

Gość slodziaczek12
ja tam swojego nie sprawdzam wierze mu! a po 2 znam jego byłą i wiem ze zdrady nie są w jego stylu. Duzo chlopaków zrywa z dziewczynami z powodu ze one im nie ufają . jak by wasz chlopak wam nie ufal i sprawdzal czy gadacie z innymi i o czym były byscie złe. a jerzeli podaja wam hasla to znaczy ze nie maja nic do ukrycia .

Ja tez nie sprawdzałam swojego byłego mimo ze byłam z nim 5 lat, z obecnym jestem prawie 3 lata i nie bawi mnie przeszukiwanie jego telefonu. Jednak cos mnie tknęło i wzielam jego komórkę, okazało się ze mnie okłamał i nie wiem teraz czy bardziej mam żal do niego czy do siebie że to zrobiłam..