Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bo ja

prywatne ubezpieczenie zdrowotne

Polecane posty

Gość ja bo ja

co o tym myślicie? jak dla mnie nasza służba zdrowotna daje dupy i w zwiazku z tym nie moglabym bez niego zyc. na przyklad czekanie na ginekologa miesiac? i co grzybki sie maja rozrastac? czekam na wypowiedzi. P.S. www.leczeniewielkopolska.pl

Gość nie zawrócisz kijem Wisły

Gość Potwór z Loch Ness
Tzw.prywatne ubezpieczenie zdrowotne już dawno zostało zapisane w ustawie o ubezpieczeniach zdrowotnych (USTAWA z dnia 6 lutego 1997 r. z późniejszymi zmianami),lecz od dawna jest to martwa litera prawa. NFZ, a co za tym idzie i kolejne nasze rządy, boją się stracić pozycję monopolisty. I do czasu,kiedy nie zostanie wreszcie opracowane, co za normalną składkę się ubezpieczonemu należy (tzw.koszyk świadczeń gwarantowanych), nie będzie prywatnych ubezpieczeń.

Gość ale jak daleko sięga ten koszy

Gość Potwór z Loch Ness
Koszyk świadczeń może opracować TYLKO Monoster Zdrowia. A zatwierdzić sejm i to ustawą. Religa twierdził,że ten koszyk jest już gotowy. I cisza.

Gość Potwór z Loch Ness
*Minister miało być oczywiście :)

Gość ja bo ja
ale o co ci chodzi przeciez sa takie ubezpieczenia sama takie mam, place okolo stowy i za ta stowe miesiecznie chodza sobie do prywatnych lekarzy ile chce bez kolejek w komfortowych warunkach, a i badania bezplatnie moge sobie zrobic jak mam taki kaprys.

Gość ja bo ja
zreszta tu masz wszytsko opisane www.leczeniewielkopolska.pl

Gość fittt435
Wiesz co, ja myślę, że warto się prywatnie ubezpieczyć. Tylko trzeba wiedzieć gdzie, bo niektóre ubezpieczalnie to trochę w konia robią człowieka. Wykupujesz sobie jakiś pakiet, a później się okazuje, że za gro usług i tak musisz sobie dopłacić...bez sensu. Mnie udało się znaleźć uczciwą ofertę bez dodatkowych opłat na stronie www.ubezpieczeniemedyczne.eu . Tutaj wykupujesz sobie miesięczny abonament – są 4 do wyboru i wszystko masz w pakiecie. Inny plus ich oferty to fakt, że mają umowy z 600 placówkami i to takimi z renomą np. Emel Med, czy Centrum Damiana.