Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczątko87

co byście zrobiły

Polecane posty

gdybyście miały chłopaka który jest ideałem tzn.gotuje, sprząta,spełnia każdą zachciankę,ma superpracę,jest czuły, przytulaśny,nie obraża się, jest wierny jak pies, dość przystojny, nie ogląda się za innymi, ma swoje zainteresowania i tak już od 2 lat czy nie oszalałybyście??

Gość ja bo ja
moj jest idealem i jakos nie oszalalam z tego powodu xD

Gość ulenkaaaaaaaa
ja bym oszalala ze szczęscia!!!!!!!!!

Gość ostrożnie to tylko awaria
ale ideałów nie ma:P więc uważaj

Gość co zaaa
Kaczorze - chciałaś się pochwalić?

no wlasnie o to sie rozchodzi, ze jak sie kogos kocha to jest idealem, wiadomo z czasem odkrywa sie jakies wady ale i tak jest idealem

hej hoo ja jestem ideałem mam 22 lata , dobrą pracę , bardzo przystojny, szczery do bólu, odpowiedzialny , prawiczek , potrafiący słuchać kobiety, dżentelmen, szarmancki, słodziutki itp. Ale ostrzegam , nie chcę mieć narazie dziewczyny bo może to głupio zabrzmi alke nie mam na to czasu. Studiuję i pracuje jednocześnie - oto powód mojej wstrzemiężliwości. hello kaczątko dawno nie pisałem z Tobą promyczku

Gość zimne palce
Mlody Roman - tyku piszesz na kafeterii pieprząc jak potłuczony i to Cię niestety skreśla z listy ideałów :)

cześć Romantyk:-) a jednak isnieją ideały;-) nie chciałam się pochwalić przez 2 lata to raczej by nie udawał. i to jest męczące na dłuzszą metę bo nie ma się na co ponarzekać i nabrałam maniery wymyślania sobie problemów i szukania dziury w całym