Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zołzowatka_miłaa

zerwac czy dac szanse?

Polecane posty

-nie zabiera mnie nigdzie -nie kupuje mi posiłkow gdy jestesmy razem -nie zawsze odpisuje na wiadomosci -nie dzwoni -nie chce mnie odwierdzic za to nalega zebym ja go odwiedziła -nie interesuje sie tym ze aktualnie jestesm chora -podczas spotkan jest duzo całowania mniej rozmawiania -ma 2 powazne zwiazki za soba oba zakonczyły kobiety

Gość zerwac

o kolejna pusta, moze ty mi wkoncu odpowiesz: ekhm ekhm uwaga to jest pytanie: dlaczego to wszystko jest dla ciebie istotne?

Gość ekstraklasa
zerwac

Gość ehh...buuu...
daj sobie z nim spokój im szybciej tym lepiej ale moze najpiew zadaj mu pytanie dlaczego z Tobą jest... pozdr :)

Daj sobie spokoj tez bylam z podobnym tylko ze to ze bylam chora i sie nie interesowal to nic w porownaniu do tego ze jak okradziono nam dom on to potraktowal jakby nic sie nie stalo a ja potrzebowalam wsparcia a oprocz tego miewal ataki zlosci i rozwalal na mych oczach rozne przedmioty okulary,telefony,czy chomiki masakra to jakas byla:O

tak on sie tłumnaczy w taki sposób ze nie moze pisac bo jest w pracy nie zabiera mnie nigdzie bo jest zmeczony po pracy nie moze do mnie przyjechac bo ma szkołe a do tego ja powinnam do niego bo ma wolna chate jestesm chora aktualnie on nie interesuje sie czy mi lepiej rzadko pisze jestesmy ze soba tydzien:o

Gość ehh...buuu...
a ile macie lat?

Jak jestescie tydzien i tak sie dzieje to nie jest dobrze i pewnie jemu na tobie nie zalezy skoro robi tak jak mu jest wygodnie a ty nie mozesz do niego jezdzic co ty jestes z dostawa do domu zacznij sie szanowac dziewczyno.U nas tak zaczelo sie dziac po roku.A po tygodniu to byl cod miod i orzeszki.Daj sobie spokoj dobrze ci radze.

kurcze to niedobrze... bo w tym czasie powinno byc najcudowniej... przynajmniej u mnie tak bylo.... A on od razu na starcie... lepiej ucekaj od niego zanim bardziej sie zaangazujesz

Gość ehh...buuu...
uciekaj znajdziesz lepszego :)

Gość dsf
"-nie kupuje mi posiłkow gdy jestesmy razem" he? i co w zwiazku z tym? Ma cie zywic? :o

Gość dsf
a kobieta ma 2 latka i sama sobie nie moze kupic, tylko bedzie chodzic glodna

Gość dsf
szkoda, ze to nie dziala w druga strone :o 🖐️

Gość onzytuyujjk
upo

Gość ciekawe jak
i to że jestprzystojny daje jemu przepustkę do traktowanie Ciebie tak jak wymieniłaś? przecież dla koleżanek (poza całowaniem) jest się bardziej uprzejmym-jesteś z nm bo chcesz ,jeśli znikniesz nawet tego nie zauważy

Gość nie chcesz mu npaisac tego
co tutaj , a co on jest jasnowidz o co Ci chodzi ? Wyslij mu takiej samej tresci esemesa i czekaj na odzew. Jesli choc troche się nad tym zastanowi powinien przynajmniej sie troche tłumeczyc, jesli nie to jest to zimny typ i tu juz nic nie zrobisz. POzostaje Ci jedynie cierpliwosc i traktopwanie jego zachowania z przymruzonym okiem :D.

Gość powoli zacznij go odsuwac od
siebie, po co zaraz drasztycznie zrywac? no chyba, ze jemu naprawde na tobie nie zalezy ale tego przeciez nie wiemy.

Gość atrament
Ogłaszam konkurs - zagadkę : Jak powinien postępować facet z kobietą głodną , chorą , nudną i marudzącą ?