Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielkkaaa19

spotkałam tak zepsutego faceta który juz szuka tylko miłosci

Polecane posty

Gość Anielkkaaa19

Chłopak 26 lat bardzo doswiadczony miał same młode dziewczyny które chciały z nim sypiac nie jest lubiany w swoim miescie bo wiele dziewczyn zdradziło z nim swoich chłopaków a on sprawia wrazenie nie miłego bo ma juz dosc osób które chca sie tylko z nim przespac wiem ze on szuka miłosci

Gość Anielkkaaa19
pierwszy raz jestem w zwiazku z facetem któremu w pełni ufam tzn ze bedzie wiedział co robic abym czuła przyjemnsoc ze spotkania ze mnei nie chec wykorzystac

Gość Anielkkaaa19
takie oosby doswiadczone sa najlepsze sama sie tearz przekonuje bo do tej pory poznawałam takich nie za barzdo doswiadczonych i na dodatek nei mieli fajnego charakteru i wygladu a teraz to niemal ideał faceta

Gość fdsfdsds
Albo gra takiego zeby Cie zaliczyc , przeciez tamtym dziewczynom wciskal tez podobne kity a nie mowil wprost "chce cie tylko wyruchac" , byl biedny , skrzywdzony i szukal tylko milosci ( nie dodawal oczywiscie ze tylko fizycznej)

Gość aleś ty głupia
i naiwna.... aż mi cię szkoda. Poważnie. Wyrazy współczucia. TY, dla CIEBIE on się zmieni. TY dasz mu to, czego inne nie umiały. TOBIE się uda..... TY jestes inna. TY mu dasz prawdziwą miłość. Z TOBĄ będize inaczej....Mogę tak jeszcze długo, tylko po co? Żałosne. :O

Gość Anielkkaaa19
ale on mi zadnego kitu nie wciskał on ma taki wyglad ze nic nie musi mówic znam wiele dziewczyn które z nim chciały miec pierwszy raz nie jadna dziewczyne zdobył i to w krtókim czasie ale nie dziewczyny maja taka zła opinie o nim ale faceci którzy zostali zdradzeni przez swoje dziewczyny wyglad ma taki ciemna karnacja włosy czarne długie loczki oczy czarne dobrze zbudowany ubiór elegancki obyty z kultura duzo zcasu spedza ze mna nigdzie sie nei spieszy do niczego nei namawia zachowuje sie tak jakby szukał juz osoby na stale jak znudzona osoba powodzeniem.Tylko smieszne czemu zwrócił uwage na mnei ja choc mam ładna twarz ogolnie delikatna urode ale pochodze z bardzo beidnej rodziny nie mam zadnego doswiadczenia

Gość dziewczyno ale ty jesteś
naiwna!:o

Gość Anielkkaaa19
dziwne ze facet zwrócił na mnie uwage ja go odtracałąm od poczatku bałam sie ze zacznie mi zalezec nawet poczatkowo spytał o seks ale ja odmówiłam powiedział ze jemu to wszytko jedno moze czekac nawet do slubu jemu sie nie spieszy grunt ze porzadna dziewczyny ze takei osoby go tylko interesuja

Gość twoj styl wypowiedzi świadczy
o tym, że dasz sobie wcisnąć różne teksty.

Gość ejbisi
Ożeni się z tobą bo żonę chce mieć porządną a nie puszczalską a sam będzie sobie ruchał na boku. Powodzenia!

Gość Anielkkaaa19
powiedział wyraznie ze nie obchodza go dziewczyny łatwe co wiecej ze nawet dziewczyna z jednym facetem na koncie go nie obchodzi to jego słowa jego najlepszy kolega mi powiedział ze on jest pewny siebie ze on wie ze dziewczynie bedzie z nim dobrze i chce

Gość Katarzynkaaa21
widocznie krag jego zainteresowania stanowia tylko dziewice ale to dobrze widac facet chce naprawde stworzyc udany zwiazek

Gość o jaaa nie mogę
widac, że trafił na głupiutką, naiwną panienkę, niezły cwaniaczek z niego.:o

Gość Anielkkaaa19
ja zawsze marzyam o facecie doswiadczonym meskim na dodatek jest z zamoznej rodziny a ja z bardzo biednej mnie imponuje to ze on zwrócił na mnie uwage

Gość no to drogie dziewczę
wychodzi na to, że za cnotę kupisz sobie luksus.:o