Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna cierpliwego

Jestem cierpliwy ale moja cierpliwośc sie niedługo skonczy

Polecane posty

:( jestem w szoku, czuje sie zastraszona:( nie moge w to uwierzyc, ze taki jest:(i co znajdzie sobie kochanke bo ja nie chce ??? :( to jakies chore:(!!!!! poradzcie cos

Gość nie znajdzie kochanki
prędzej Cię zostawi - tak było u mnie. :) Olać go.

Aaaa żeby nie było - ja dostałam termin 2 tygodnie :D:D:D Ale za krótko mi było :classic_cool:

teraz w tym swiecie to sie tylko dupa liczy:( i nie zeby nie miał sexu, ma kiedy tylko chce i jak chce ale sex analny odpada, na to si enigdy nie zgodze bo nie mam zamiaru juz mu na wszystko pozwalac, zresztą nie szanuje mnie wiec sie poswięcec nie mam zamiaru :(

jeszcze Ci termin dał ???? matko jedyna sami debile:( rób tak dalej to sie doigrasz itp takie teksty ciągle słysze....a co ja jestem jakas maszynka do jebania??? nic go wiecej nie obchodzi ale ja mam byc na kazde zawołanie i jego rozpieszczac

A właściwie po co z nim jesteś, skoro Cie nie szanuje??? Wydawało mi się zawsze, że jesteśmy z kimś bo jest nam przy nim dobrze. A skoro nie jest... :O

własnie mam juz dosc tego!!!! i jeszcze stawia warunki :( to ja byłam dla niego bardzo cierpliwa i dawałam szanse....chyba tylko czas traciłam:(

Gość im wcześniej tym lepiej
jak Cię nie szanuje to po co z nim jesteś????????????????????????????/

no własnie po co??? teraz to juz za długo trwa...3 lata razem i zero porozumienia, tylko na poczatku.... to taki typ ze zyc mi nie da bo chce sie bzykac ale niech sobie idzie do burdelu tam za 100 bedzie miał tego swojego anala!!!!