Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życzliwa mama

Uwaga na tą zabawkę!!!

Polecane posty

Gość życzliwa mama

Kochane mamy nie kupujcie swoim pociechą zabawki muszelki - syrenki, chodzi mi o tą co reklamują, ta co wyłania się z piany! Oprócz tego, że kosztuje ponad 20 zł i jest wielkości zabawki z jajka niespodzianki, to jeszcze tak niesamowicie śmierdzi niewiadomo czym, że udusić się można. Wyniosłam to świństwo do innego pomieszczenia, ale śmierdzi już w korytarzu... nadaje się tylko do kosza i jest na pewno szkodliwe dla zdrowia dziecka... wstyd, bo to zabawka dobrej ponoć firmy :(

Gość moze link zapodasz

Gość mamuśkaaaa
dzięki, bo chciałam kupić syrenkę swojej córce :)

Gość upupppppppppppp
podnoszę i popieram ale to świństwo!!!!!!!!!!!

Gość ale jakiej
POCIECHOM! matka a pisac po polsku nie umie :o

Czy na kazdym topiku ktos sie musi przyczepic do ortografi !! Ale wy ludzie jestescie chorzy A co do tej zabawki mialam ja kupic bratanicy na urodziny Ale teraz napewno nie kupie

Gość ale jakiej
jestem chora bo znam zasady ort. a Ty zdrowa bo nie umiesz pisac? no prosze Cie, nie badz zalosna :o jestem kobieta, ale uwazam, ze baby sa durne.

Nie nie chodzi mi o osoby ktore w kulturalny sposob zwroca uwage na pisownie drugiej osoby ale osoby ktore siada sobie na Tobie tak jakby w domu nie mialy nic ciekawego do roboty i zostalo im tylko to forum zeby sie powyzywac

Gość czarnulko
tu sie nikt nie wyżywa tylko wyśmiewa z nieuctwa.Jak sie nie chciało uczyc ortografii,to trudno.Po prostu wstyd.