Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdaaa

ANALNy seks a wytrysk w środku- zdarzyłoo się wam kiedyś ??

Polecane posty

Gość Wielki23cm
Seksowna wysłać ci fotke mojego pena?

Gość seksowna krostoferinka
ooo masz jakies fajne zdjecia pior?? moze gebricha z 1830?? albo norme z, ale te z platynowa stalowka wysylaj pewnie piekne choc kosztuje cos kolo 30 tys euro ale pisac czyms takim to orgazm w trampkach normalnie

Gość tylko raz
moja dziewczyna mówiła o tym jak o swojej fantazji... kiedyś spróbowalismy. ją bolało, mnie nie kręciło jakoś specjalnie. może nie umieliśmy, moze potrzebny błby jakis olejek , moze gumka. u mnie ostatecznie to tez pozostało w sferze fantazji... inne rzeczy były zawsze super, wszystko ale jakoś to nie poszło

Gość Agent czterdzisci siedem
Ale pytanie. Wytrysk w dupci normalna sprawa.

Gość butla
W czasie okresu lub z braku laku czyli gumek uprawiamy anal. Normalnie cieszymy sie normalnym seksem w kilkudziesieciu pozycjach :) ale gdy czasem "zapomne" gumek usmiecha sie zalotnie i wie, ze dzis bedzie inaczej. Odpowiedni nastroj, gra wstepna, zel i przyjemnosci masa coniemiara. Po 2-3 finalach w niej zaczynam miec obrzydzenie do niej, unikam pocalunkow, dotykow; czuje odraze, ze najchetniej wykopalbym ja z lozka i kazal isc do domu.

Gość nigdy wiecej analu
Ostatnim razem zdarzyło nam sie że mojemu facetowi został kał na prezerwatywie ale wstyd :o nigdy wiecej nawet przyjemności nie czułam

Gość gość
ja walę w usta mojego glonojada,dlatego dużo czasu spędzam przy akwarium,czuję dziwny pociąg do stworzeń morskich,jeb dużo ryb a ich szkielety zawieszam na ścianie,wydłubuję im oczy i wciskam sobie do mojej rektalnej jaskini-rozkosz nie do opisania...nie jestem nienormalny-co kto lubi

Gość gość
Nie raz tak kończyliśmy. Nic w tym strasznego. Narzeczona zawsze przed jest czysta i wypłukana. Bardzo fajne doświadczenie. Moim zdaniem zupełnie inne uczucie.

Gość gość
Partner konczy w srodku bo wtedy czuje jak ogarnia go orgazm, przezywam to z nim. Ze wzgledu na higiene wole tez zeby do konca pozostal w srodku. A samego nasienia w srodku nie czuje, wiec to nie to ze lubię gromadzić spermę w środku. Całość wypływa po, nie mam dyskomfortu.

Gość gość
Nie rozumiem skąd się u kobiet bierze to obrzydzenie do nasienia. Ja się nie brzydzę soków mojej partnerki. W sumie siebie też się nie brzydzę. A dojście w pupie jest strasznie przyjemne, tak samo jak tradycyjne. Zawsze myślałem, że dla kobiety zawsze jest przyjemniej jak partner w niej dochodzi bo się bardziej łączą w ten sposób, a partnerka może poczuć jak facet przeżywa koniec. Ale to chyba działa tylko jak seks wiąże się z miłością.

Gość żona34
boli ale podnieca szczególnie jak już sobie spuśści i wyjmuje

Gość gość
Żona co wtedy czujesz jak juz suknie i zostawi sperme w srodku

Gość gość
nie za bardzo lubię ale mój robi mi to i oczywiście spuszcza sie do pupy

Gość jaggol
Jeżeli oboje mamy ochotę na anal jest odjazd,ci wszyscy a fe a fuj to zakłamańce albo nie maja zkim tego zrobić,albo nie potrafią albo jedno i drugie i jeszcze do tego są przykrusami

Gość gość
Ja też zawsze się spuszczam w tyłek moją to bardzo lubi.

Gość gość
up

Gość 123

JAK dla mnie jest to mega uczucie kiedy wytrysk goracej spermy  wypelnia moj odbyt . Pozniej klade sie na brzuchu i zaciskam posladki zeby te witaminki wchlonely w moje wnetrze partner w tym czasie namietnie piesci moje posladki.